Balıkesir bu haberle çalkalandı.

Balıkesir bu haberle çalkalandı.

AKP, İş adamı Faruk Kula`yı Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösteriyor.

Balıkesir Posta Gazetesi haberine göre; Ak Parti kulislerinden gelen iddialara göre; yerel seçimlere bomba gibi hazırlanan Ak Parti ve kurmayları, 2009`da kaptırdıkları Belediye koltuğunu, bu kez büyük bir oy patlamasıyla geri almak istiyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın hassasiyetle üzerinde durduğu illerden biri olan Balıkesir için yazılan formüller, Başbakan’a sunuldu. Anketleri ve kamuoyu araştırmalarını inceleyen Başbakan Erdoğan, Balıkesir için son sözünü söyledi.

Balıkesir’i bu kez kaybetmeyeceğinin altını çizen Erdoğan, Anketlerde önde çıkan, her kesimin büyük sevgi ve sempatisini kazanmış, iş adamı Faruk Kula ile seçimlere girmek istiyor.

Yine Ankara’dan gelen bilgilere göre, Erdoğan Faruk Kula ile çeşitli heyetlerle temaslara başlamış durumda. Erdoğan, önümüzdeki günlerde Faruk Kula ile baş başa görüşerek Balıkesir konusundaki son kararını açıklayacak.

Yine bir başka iddiaya göre; Faruk Kula’nın adaylığını büyük bir organizasyonla duyurmayı planlayan Ak Parti, Kula’nın partiye katılım törenini de muhteşem bir organizasyonla gerçekleştirecek.

 



Anahtar Kelimeler:
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false