Köse``Kaloriferli dairelere kömür dağıttılar``

Köse``Kaloriferli dairelere kömür dağıttılar``

Gönen CHP Belediye Başkan Adayı Köse, 140 araçlık konvoyla Ulukır ve Gebeçınar`a çıkartma yaptı.

 

Gönen CHP`nin tecrübeli Başkan adayı Hayati Köse partisinin Ulukır ve Gebeçınar köylerindeki programına 140 araçlık konvoyla çıkartma yaptı.

Köse, Ulukır ve Gebeçınar`da yaptığı konuşmada ``Kimseye telefon açıpta gelin konvoya demiyoruz, arkamızdak güç halk desteğidir, Halil ibrahim bereketi, `Kim olursan ol, gel` deyip çıkıyoruz yola gerisini siz görüyorsunuz.`` diyerek bunun ne bir parti, ne bir aday faktörü olduğunu, bu hareketin tamamiyle bir halk hareketi olduğunu söyledi.

CHP Başkan adayı Hayati Köse, kendilerine verilen halk kredisinin bittiğini görüp panik içinde son çırpınışlarını yapanların, düşman kaçarken ülkeyi nasıl yaktı ise bunlarında ``Çamur at izi kalsın`` deyiminden hareketle kaloriferli dairelere kömür, hali vakti iyi olanlara makarna dağıtıp günü kurtarma telaşına düştüklerini söyledi.

Köse, 30 yıldır siyasetin içinde bulunduğunu, inancınında onlardan az olmadığını vurgulayarak, görevi süresince Camisine de, Okuluna`da, kabristanına da yardım ettiğini ama bunları yok sayıp, kendini nimet gösterenlerin karalama politikası karşısında bunları söylemek zorunda bırakıldığını belirterek Gönen`deki birçok caminin bakım, onarım ve temizliğine kadar birçok beklentisini kendi döneminde karşılandığını söyledi.

Özellikle kabir hizmetlerinde, verilen hizmetleri söylemekten utanırken bunların mezarlığa afiş asarak kabir hizmetlerinin bedava olduğunu söylüyecek kadar seviyeyi düşürdüklerini vurgulayıp, ``Onlardan önce ücretlimiydi`` diyerek tepki gösterdi.

Hayati Köse, Gönen halkının 10 yıl yetki verdiği Belediye`nin iktidar belediyesi olması avantajını kullanarak memlekete bir hizmet gelsin isteğinden kaynaklandığını, oysa bunların iktidar olduklarını ancak mutedir olamadıklarını vurguluyarak, Belediye olarak yapılan hiçbir şeyin bulunmadığını söyledi.

Köse, Dağları delerek Gönen`in her sokağına tatlı su akıttıklarını, Doğalgaz projesinin kendi döneminde hazırlandığını, Bandırma ve Biga`nın 10 yıldır kullandığı gazı, bunların daha 400 aboneye ulaştıramadıklarını söyledi.

Köse, Özellikle Devley katkısı ile yapılan yeni devlet hastanesinin kent sağlığına hizmet edecek donanıma sahip olmadığı gibi, kapasite olarak mevcut hastaneden küçük olması nedeni ile Doktor kapasitesininde düşürüleceğini dolayısı ile bunun adına Hastane demek mümkün olamdığını, Hastaları Bandırma`ya sevk eden sağlık ocağı olduğunu söyledi.

Köse, Ulukır ve Gebeçınar`da Gece zaman zaman yağmur`un altında gerçekleştirdiği açık alan konuşmalarını büyük kalabalıklar izledi.

Yoğun tezahürat ve alkış yağmuru altında son dileğini söyleyen Köse ``Kim olursanız olun, Bu bir genel seçim değil, Milletvekili seçmiyoruz, Gönen`e hizmet edecek liyakatlı kadro bizim kadromuz, Gönen`de ne varsa köyünüzde de o olacak, Dahası sizlere söz veriyoruz, onların hesaplarını bozun köyünüzün malını mülkünü satmaya geliyorlar.`` dedi.



Anahtar Kelimeler:
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu