İYİ Kİ VARSINIZ

İYİ Kİ VARSINIZ

SAĞLIK EMEKÇİLERİNİN TIP BAYRAMI,BAYRAM OLMAKTAN ÇIKTI.

İstanbul’un İtilaf devletleri tarafından işgalini protesto niteliğini taşıyan 14 MART 1919 tarihinden itibaren,bu protesto’yu yapan Tıp öğrencileri ve Tıp Doktorları Ülkemizde o günden beri Tıp Bayramı olarak 14 MART günü nü Bayramları olarak kutlamaya başlamıştır.

Biliyoruz ki 500 bin Sağlık çalışanı,sorunlarla boğuşmakta, sıkıntılarına çözüm üretilmemş, taleplerine kulak tıkanmış ve zayıf örgütlenme,sorunları yeterince halkla paylaşmayan bir sendika yapısı da çözüm getirmekten seslerini duyurmaktan uzak bırakmıştır, Sağlık çalışanlarını.Taşaron sistemi İktidar dönemizde kesinlikle kalkacak ve halen çalışanlar mutlak suretle kadrolaşacak tır,modern köleliğe son vereceğiz.

Halen 120 bin Hekim, 400 bin Hemşire açığının bulunduğu bir Ülkede,mevcut çalışan Doktor, Hemşire ve tüm Sağlık çalışanlarının işlerinin ne kadar zor olduğunu bilmakteyiz. Sağlık Emekçilerine yapılan saldırıları şiddetle kınamaktayız.Tamgün yasasını çıkaran Başbakan bu yasayı ilk sdelen kişi dir ve bazı yanlışları geç de olsa anlamaya başlamıştır.

Geçen günlerde Şehrimiz ve çevresine gelen AKP Hükümetinin Sağlık Bakanı için, Bandırma yı salladı diyen yandaş medya saoruyorum, ondan mı bu sallantıdan Devlet Hastanemiz de Doktor durmuyor, yetersiz Doktor sayısı polikilinikler de İnsanları Balık istifi haline getirmiştir. Fiziki şartları yetersiz, Acil ve Müşahade salonu sorunlarını kahramanca hafifletmeye çalışan bir Acil Doktoru ile hastalar ayakta kalmaya çalışmaktadır. Radyoloji uzmanı, Onkoloji bölümü olmıyan, yetersiz ve gayretli Doktorlarımız va Sağlık çalışanları ile zemveriyi kurtarmaya çalışan Sağlıksız bir yapıya rağmen,14 MART TIP BAYRAMINIZ, Kutlu olsun, İyi ki Varsınız.

                                              Nuri KARAKAŞ

                  İŞÇİ PARTİSİ BANDIRMA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

                                                



kamil
17.03.2014 21:12:30
nuri karakaş bandırma da yaşamıyo herhalde... bir bayram ancak bu kadar kötü tebrik edilir... aklı chp nin eski ssk hastanelerinin kötü anılarıyla dolu....

  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı