Erdek`in gurur tablosu

Erdek`in gurur tablosu

Balıkesir`i başarıyla temsil eden Rüzgar kızlar, İzmir'de yapılacak olan Bölge Şampiyonluğu yarışmalarında Balıkesir`i temsil edeceklerdir.

Erdek 18 Eylül Ortaokulu Atletizm takımı Beden Eğitimi Öğretmeni Niyazi GÜLHAN, Sosyal Bilgiler Öğretmeni İsmail ARIK ve Okul Müdürü Zeki BAY nezaretinde 3-4 Nisan 2014 tarihlerinde Balıkesir’de yapılan atletizm il şampiyonası yarışmalarına katıldılar.

Yarışmalara küçük kızlar, yıldız kızlar, küçük erkekler ve yıldız erkekler olmak üzere toplam 4 kategoride 32 sporcu ile katılan Erdek 18 Eylül Orta Okulu Atletizm takımı 25 dalda girdiği yarışlardan kucak dolusu madalya ile döndü.

Yarışma sonucunda toplam 29 madalya kazanan Erdekli atletler, Bunun yanı sıra küçük erkekler dördüncülük kupası, küçük kızlar ve yıldız kızlar takımları ise İl Şampiyonluğu Kupası kazandı.

Erdek’e ilkleri yaşatan Rüzgar Kızlar’a ilave olarak küçük kızlarda, Balıkesir`i İzmir’de yapılacak olan Bölge Şampiyonluğu yarışmalarında temsil edecekler.

4 Nisan tarihinde sona eren il şampiyonası ardında Beden Eğitimi Öğretmeni Niyazi GÜLHAN ve 6 sporcusu Erdek`e geri dönmeyerek Balıkesir Gençlik Ve Spor Kulübü ile birlikte 5-6 Nisan 2014 tarihlerinde Mersin’de yapılan 16 Yaşaltı Türkiye Şampiyonası Birinci Ayak yarışmalarına katıldılar.

Hafta sonunu Mersinde 24 takımla mücadele eden Erdek`li atletler büyük başarılar kazanıp Mersin’de tur attılar.

Katıldıkları yarışmalarda rakip tanımayan Erdek`li atletler 15-16 Nisan 2014 tarihlerinde Eskişehir’de yapılacak olan finallerde mücadele edecekler.

Takım koç`u, Beden Eğitimi Öğretmeni Niyazi GÜLHAN, sporcularıyla birlikte çok özveride bulunduklarını belirtip, ``Erdek`i, en iyi şekilde temsil ettiğimizden kimsenin şüphesi olmasın, herşey çocuklar için. Amacımız Erdek’ten en az bir tane de olsa Milli Sporcu çıkarmaktır. Bunun için desteğe ihtiyacımız vardır.`` dedi.



Anahtar Kelimeler:
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli