Erdekspor 973 ruhu ile

Erdekspor 973 ruhu ile

Sahil Efsanesi Erdekpsor, 2014-2015 sezonunda 1973 ruhu ile mücadele edecek.

1973 yılında Erdek Gençlik ile Zeytinspor`un birleşmesi ile doğan Erdekspor, Ayyıldızlı Bayrağın renklerini taşıdığı kırmızı beyaz forması ile geçmişten günümüze sergilediği tutarlı futboluyla gönüllere taht kurdu.

Gönüllerde derin sevgi izleri bırakan geçmişini ile yepyeni bir sezona, yepyeni bir kadro ile girerken, hedefinde 1973 ruhunu yaşamak var. 

Başkan Hüseyin Sarı, asıl hedefin gönüllerdeki Erdekspor`u yaratmak adına başlattığı değişim projesine yenisi ile eskisi ile kırmızı beyazlı camiaya hizmet etmiş tüm isimlerin ortak desteğini alarak gerçekleştirmesi, Erdek`te uzun bir bekleyişten sonra yeşil sahaya olan ilgi ve heyecanın biraz daha arttığı görülüyor.

Başkan Sarı, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. grupta mücadele edecek Erdekspor için sezon başında temasa geçtiği Balıkesir`in ünlü futbol adamlarından Can Cangök, kırmızı beyazlı camiada ortak coşkuyu paylaşarak çoğaltmak adına Genel Manejerliğe ``Evet`` dedi.

Genel menejer Can Cangök, zorlu lig mücadelede nefesi tükenmeyen bir ekip yaratma adına önce teknik ekibi belirledi.

Cangök, teknik ekipte,Teknik Direktör Mesut Dilsöz, Yardımcı Antrenörlüğe Engin Çatır,  Süleyman Pöge, Kaleci Antrenörü Remzi Korkmaz ile anlaşıldı.

Kulüp içi transferde, Orta Saha oyuncusu Orçun Akgün, Defans oyuncusu Ekrem Vatansever, Sağ Bek  Abdullah Civelek ve Kaleci Gökhan Yılmaz ile prensip anlaşması yaptı.

Cangök, Dış transferde de Erdekpor`u uçuracak isimlerle mukavele imzaladı.

Kırklarelispor`dan, Stoper Berkan Ergene, Çatalca`dan, Orta Saha oyuncusu Fatih Yorulmaz,Kumluca`dan,  Orta Saha oyuncusu Zeki Yıldıray Çetin, Gümüşordu`dan, Orta Saha oyuncusu Birindar Güneş, Foça`dan, Forvet Ayhan Altınkılıç, Yeni Bosna`dan, Orta Saha oyuncusu Üzeyir Albayrak, Sındırgı`dan, Orta Saha oyuncusu Bülent Karabaki, Bodrum`dan, Forvet Hasan Karaduman, Tatvan`dan, Forvet Göksel Söyler, Beyköy`den, Stoper Bahadır Altın, Balıkesir`den, Umut Baysal ile anlaşma sağlandı.




aslolan erdekspor
17.07.2014 09:38:40
evet asıl olan erdek spordur ter döktüm kırmızı beyaz forma için ha Rrdek spor ha milli takım aynı renk aynı duygu alın terim var bu kulüpte çok özel çok anlamlı bir kulüptür Erdek spor biz geçen sene başaramadık şampiyon olmayı ama inşallah bu sene Erdek sporumuz çıkacaktır 3 lige inşallah yeni yönetim yeni başkan yeni teknik heyet ve yeni futbolcu kardeşlerimiz hedefe ulaştıracaktır bizi

tiribün
19.07.2014 11:23:57
geçen sezon çok eleştirdiğimiz teknik heyetlerden bu teknik heyetler daha iyiye benziyor fakat futbolcu kalitesi çok düşük. mesela Üzeyir Albayrak bu sezon bal da 1 maç 18 dk oynadı. ve iki senedir asker. Ayhan Altunkılıç bu sezon 315 dk oynadı. ve sakatlandı. 8 aydır top oynamıyor.ve gelelim en önemli konuya Umut Baysal ve Bülent Karabaki`ye ikisi de konjyan ve Bülent süper amatörden başka takımlarda oynamadı. yaş 32.Umut deseniz Blk. belediyede 15 maç oynadı. bir sene öncede süper amtörde idi. yanlış transferler hocalarım lütfen Erdekspora yanlış yaptırmayın.

mavi mavi
23.07.2014 01:54:59
hocalar süper oyuncular harika şampiyon erdek spor.. kıskananlar çatlasın bok atmayın arkadaşlar

balıkesir bykşhr belediyespor
26.07.2014 02:16:17
bu transferleri duydukça şampiyon Erdek Belediye

Anahtar Kelimeler:
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı