Mutabakat sağlandı

Mutabakat sağlandı

Bandırma`da pazarcı esnafı haftaya geçici pazar yerinde tezgah açacak.

Belediye Başkanı Dursun Mirza yaptığı açıklamada, Bandırma Pazarcısının haftaya geçici Pazar yerinde tezgâh açacağını söyledi.

İnönü caddesinde yapımı süren asfalt çalışmasını incelediği sırada basına açıklamada bulunan Başkan Mirza, Pazar yeri esnafı ile geçici Pazar yerinde tezgâh açılması konusunun genel bir sorun değil, siyasi bir beklentini projenin, son gibi gösterilmek istenmesinden kaynaklandığını söyledi.

Mirza yaptığı açıklamada, ‘’Yaşanan sorunu elbette biliyoruz, tezgah ve sokak sıkıntısının kifayetsiz olduğunu biliyoruz, ancak bu sorun pazartesi pazarında da var, Perşembe pazarında da, bu esnafımız bu sorunlar var diye buralarda tezgah açmaktan imtina mı ediyor?.’’ Dedi.

Konuya siyasi boyuttan bakıldığında Bandırma Belediyesini başarısız göstererek, ‘’Büyükşehir gelsin.’’ Düşüncesinde olanların amaçlarına ulaşamayacaklarını vurgulayan Mirza, ‘’Gereken neyse yapılacaktır, pazarcı esnafımız bir kuruş ödemeden yeni Pazar yerine geçtiğinde bugün yaşadığı tüm sıkıntıları unutacaktır.’’ Dedi.



HİCRİ
7.09.2014 13:14:31
SAYIN BAŞKAN ŞU PAZARTESİ PAZARI SAÇMALIĞINA DA ARTIK BİR SON VERİN BU MAHALLE DE OTURAN İNSANLARIN ÇEKTİĞİ YETER ARTIK BİRİNİN HASTASI OLSA AMBULANS GİREMEZ YANGIN ÇIKSA İTFAİYE GİREMEZ PAZARCI ESNAFININ BIRAKTIĞI PİSLİKLER DE CABASI MAHALLEMİZE GİREMİYORUZ PAZARIN BİTİŞ SAATİ UYGULAMASI DA YOK KAFALARINA GÖRE İSTEDİKLERİ SAAT TE TEZGAH TOPLUYORLAR YAZIN SAAT 22:00 DA TEZGAH TOPLUYORLAR.

Anahtar Kelimeler:
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli