Ahlatlı,"Elimizden geleni yapıyoruz."

Ahlatlı,

Bandırmaspor Altyapı Sorumlusu Faruk Ahlatlı: ?´Bizlerin esas emeli örnek ve kaliteli bir oyuncuyu süper ligde oynatabilmek´´ ?´ASKF Genel Sekreteri Ertunç İşbay, altyapının gizli kahramanı´´

 

 Bandırmaspor basın toplantısında söz verilen alt yapı sorumlusu Faruk Ahlatlı, yedi yılda üst kadroya yedi futbolcu verdiklerini hatırlatarak, emeği geçenlere teşekkür etti.

ASKF Genel Sekreteri Ertunç İşbay´a da  bordo-beyazlı kulübün alt yapısına verdiği hizmetler nedeniyle teşekkür eden Ahlatlı, kendisi bizim "gizli kahramanımızdır" dedi.

Faruk Ahlatlı, yardımcısı Mustafa İzgi ile birlikte katıldığı toplantıda, "Şartlar her ne olursa olsun sorun yaratan değil, sorunları ortadan kaldırmanın peşinde olan bir ekip? olmaya çalıştıklarına dikkati çekerken, şunları söyledi:

 "Şartlar bizi her zaman zorladı ve zorlamaya da devam ediyor. Bunların ortadan kalkacağına inanıyoruz. Çünkü artık yeni bir yönetim kurulumuz var. İlgi ve beyanlarla bizlere umut vaat ediyorlar. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu arada, bizim her zaman yanımızda olduğunu gördüğümüz, hissettiğimiz gizli kahramanımız olan ASKF Genel Sekreteri Ertunç İşbay ağabeyimize teşekkürlerimizi sunarız. Çalıştığımız yedi yıllık dönemde İbrahim Ak, Bilal Hallaçlar, Işılay Çetin ve Evren Bilal gibi dört oyuncumuzu yukarıya çıkarttık. Bizim asıl amacımız, örnek ve kaliteli bir oyuncuyu süper ligde oynatabilmektir. Hayalimiz bu. Çok çalışıyoruz. Çok emek harcıyoruz. Emeğimizin karşılığını da alacağımıza inanıyoruz." Ahmet PESEN

 



Anahtar Kelimeler:
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli