Güney Marmara Satışları Başladı

Güney Marmara Satışları Başladı

BEYÇİM BETON´DAN İNŞAAT SEKTÖRÜNÜN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK ATILIM

Beyçim Beton Sanayii Ticaret LTD. ŞTİ Güney Marmara Bölgesinde Beton satışlarına başladı. İlk olarak beton satış temsilciliği şeklinde faaliyete geçtiklerini belirten Beyçim Beton Satış Müdürü Sercan Aslan, önümüzdeki süreçte yatırımlarımızı arttırarak müşterilerimize grup olarak en kaliteli betonu ulaştırmak için çalışacağız. dedi.

/resimler/2019-7/25/1236367188768.jpg

Bandırmanın alanında öncü kurumu Bey Çimento, beton sektöründe de faaliyete başladı. Konuyla ilgili basına bilgi veren Beyçim Beton Satış Müdürü Sercan Aslan,

? Kurumsal olarak yatırımlarımızı tamamlamış bulunmaktayız. Saatte 100 metreküp kapasiteli bir beton tesisiyle anlaşma yaptık. Bandırma ve bölgemizde inşaat sektöründe faaliyet gösteren müşterilerimize en kaliteli betonu, en uygun fiyata temin etmek adına yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Şu anda 10 adet beton mikseri ve 3 adet beton döküm pompası ile hizmet veriyoruz. Amacımız süreç içerisinde bu kapasitemizi daha yüksek seviyelere çıkarıp, bölgemizde kaliteli beton konusunda lider konuma gelmektir.? dedi.

Beyçim Beton Satış Müdürü Sercan Aslan, ayrıca bölgede bir ilki yaparak cüruflu beton üretimine de geçeceklerini belirtti. Aslan ? Curuf betonun dayanım ve mukavemet değerini arttıran bir üründür. Özellikle son dönemlerde tüm dünya genelinde tercih edilmeye başlanan bu beton çeşidini bölgemizde ilk üreten biz olacağız. Bu yönde ilk olarak Curuf tesisimizi kurduk. Şu anda üretime başladı. Bölgemizde inşaat sektöründe yer alan firmalarımıza da Curuflu betonu tanıtmak için çalışmalarımız sürüyor. Sonuç olarak Bandırma deprem tehdidi altında yaşamak zorunda olan bir kent. Üreteceğimiz bu cüruflu betonun Bandırmanın bu tehdidine karşı önemli bir savunma mekanizması olacağına inanıyoruz.Sonuç olarak inşaat sektörüne getireceğimiz bu yenilikler hem kalite hem de fiyat konusunda önemli bir rekabet ortamı oluşturacaktır. Bunun da Bandırma ve inşaat sektörü için oldukça yararlı olacağına inanıyoruz.? dedi.



Anahtar Kelimeler:
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli