Bahar, "Demokratik bir kongre süreci yaşıyoruz."

Bahar,

CHP ilçe Başkanı Hüseyin Bahar, "Fikri dokuyu zafiyete uğratacak yapılanmada kaçınmalıyız."

CHP ilçe Başkanı Hüseyin Bahar, 31 Mart Mahalli seçimlerinde yaşanan dayanışma ve birlikteliğin sandığa yansıdığı Bandırma´da bu birlik ve tütünlüğü bozmadan delege seçimlerini gerçekleştirerek ilçe örgütü olarak güven tazelemek arzusunda olduklarını açıkladı.

Başkan Bahar, 31 Mart´ta elde edilen başarı ile Bandırma´da 3. kez ardarda Belediye seçimlerini kazanmış olmalarının ilçe örgütü olarak doğru hamle içinde bulunduklarının göstergesi olduğunu vurgulayarak "Kavga ve kargaşadan beslenerek yeni hamleler içinde olmak yerine, bir olup birlik olup fikri dokumuzu zedeleyecek hamlelerden uzak, omuz omuza yeni başarılar elde etmek istiyoruz." dedi.

Başkan Bahar, bu anlamda diyaloğa açık olduklarını, gerek yerel yönetim, gerekse ilçe örgütü olarak toplumsal beklentileri yaşama geçirecek işbirlikleri içinde Bandırma´yı daha üst noktalara taşımak olduğunu söyledi.

Başkan Bahar gelinen noktada kendisi lehine adaylıktan çekilen veya yeni aday adaylarının öne çıkmasını parti içi bir yarış olarak gördüğünü, CHP kongresinin bu anlamdaki sağ duyusuna güvendiğini kaydetti.



Anahtar Kelimeler:
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli