Arabesk dünyasının güçlü sesi Sinan Zorbey Bandırma da

      Arabesk dünyasının güçlü sesi Sinan Zorbey Bandırma da

Ünlü sanatçı Turistik Süper Gazino´da sürekli programına başladı.

 

 Arabesk dünyasının güçlü seslerinden Sinan Zorbey uzun soluklu program için Bandırma´da.

  Genelde Ankara ve Bursa sahnelerinin aranan ismi Sinan Zorbey yoğun istek ve talep üzerine geldiği Bandırma´da gördüğü ilgi üzerine programını uzatma kararı aldı.

Bandırma´nın elit mekânlarından Turistik Süper Gazinoda sahne alan sanatçı Sinan Zorbey 15 yıl önce yazdığı bir bestesinin ünlü yorumcu Cengiz Kurdoğlu tarafından seslendirilmesi ile adım attığı sahnelerde kısa zamanda aranan sesler arasında yer alırken, sanatçı bu performansını sadece sahne ile sınırlı bırakmayarak hazırladığı albümlere de taşıdı.

/resimler/2016-2/17/1451506716042.jpg

  10 parçadan oluşan ilk albümünü çıkarttığında 560 bin satan eser daha sonra 2 ve 3 albümün gelmesine olanak sağladı.

  Sinan Zorbey, özellikle kendi stilinde sanatçının zor yetiştiği ülkemizde zaman ve şartların sanatçıları olumsuz yıprattığına değinerek, en iyi ve en güzeli yapma noktasındaki çabalarının her zaman ön koşul olduğunu söyledi.

Sanatçı ve sanat dünyasının toplum beğenisi ile orantılı olduğunu vurgulayan sanatçı ?Zamanı geldiğinde bizde çekilmesini bileceğiz, ancak bu alemde kaldığımız sürece önemli olan ülke adına sanata katkı bırakmaktır.? Dedi.

  Sinan Zorbey, Bandırma´da sahne almasının kendi adına önemli olduğunu belirterek geçmişte de Bandırma deneyimi olduğunu, ancak zaman anlamında kısa süren program nedeni ile sağlıklı diyaloglar kuramadığını, bu kez gelişinde ise uzun soluklu Bandırma´da kalma düşüncesinde olduğunu söyledi.

  Bandırma Turistik Süper gazinoda sahne alan sanatçı Sinan Zorbey sahne performansı ve güçlü sesi ile büyük ilgi görüyor.

/resimler/2016-2/17/1452169195549.jpg

Bandırma´nın elit mekanlarından Turistik Süper Gazinoda assolist olarak sanhe alan Yıldız Ersoy, Arebesk dünyasın önemli ismi Sinan Zorbey´den önce assolist olarak sahne aldığı programında sesi ve fizigi ile hayranlarından bol bol alkış topluyor.

/resimler/2016-2/17/1456039199967.jpg

 



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli