Büyükşehir Düellosu

 Büyükşehir Düellosu

Bansiad ile Bagiad´ın bir araya getirdiği Büyükşehir adaylarından ilk raund

Bandırma Sanayici ve iş adamları derneği Bansiad ile Genç iş adamları derneği Bagiad´ın ortaklaşa gerçekleştirdikleri aylık olağan toplantı, Grand Asya oteli Balo salonunda gerçekleşti.

AKP ve İYİ Parti´nin Büyükşehir Belediye Başkan adayları Yücel Yılmaz ile İsmail Ok´un konuşmacı olarak katıldığı toplantıda Belediye Başkanlığı döneminde parti ayrımcılığı gözetmeksizin hizmet yaptığını açıklayan İsmail Ok´a, Yaptıklarını takdirle karşıladıklarını açıklayan Yücel Yılmaz, "Ama biz sizi vekil olarakta seviyoruz, o nedenle vekil olarak devam etmeni istiyoruz." demesi alkış topladı.

İsmail Ok, sık sık hukuk vurgusu yaptığı konuşmasında üzerine basarak sözü görevden alınan eski Başkan A. Edip Uğur´a getirip, "Hiç kimse bizi görevden alamayacak, seçmenin verdiği yetkiyi 5 yıl tam olarak kullanacağız, ağlayarak gitmiyeceğiz, 5 yılda 5 tane genel sekreter değişikliği yapmayacağız, liyakat sahibi isimlerden oluşturacağımız kadromuz ile insana dokunan sosyal projelerimizi adil ve adaletli bir yönetim anlayışını gerçekleştireceğiz, Su faturaları Bandırma için ayrı Balıkesir için ayrı olmayacak." dedi.

Grand Asya´daki geceye konuk olan eski Bandırma Belediye başkanı ve AKP Milletvekili Mehmet Cemal Öztaylan´ın İYİ parti adayı İsmail Ok´un heyecanlı konuşmalarını coşkulu alkışlarla desteklemesi gözlerden kaçmadı.

/resimler/2019-1/26/0937550044561.jpg



Anahtar Kelimeler: Büyükşehir Düellosu
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli