Dünya Kulüpler arası Plaj Futbolu Şampiyonası

 Dünya Kulüpler arası Plaj Futbolu Şampiyonası

Plaj Futbolu Şampiyonası Alanya´da Üçüncü Gününde Devam Ediyor

 

HAVA ŞARTLARI NEDENİYLE ERTELENEN MAÇTA ALANYA BELEDİYESPOR, GOLSAPOOSH´U 5-4 YENEREK TUR ATLADI.

/resimler/2019-10/25/1700096495996.jpg

SON PERİYOTTA İKİ KEZ ÖNE GEÇEN ALANYA BELEDİYESPOR RAKİBİNİN EŞİTLİĞİ SAĞLAMASINA RAĞMEN BRUNO´NUN PENALTI GOLÜYLE MAÇTAN GALİP AYRILDI

Dünya Kulüplerarası Plaj Futbolu Şampiyonasında Alanya Belediyespor güçlü rakibi, İran´ın Golsapoosh takımını çekişmeli geçen bir maçtan sonra 5-4 yenerek bir üst tura çıkmayı başardı. Alanya Belediyespor maça, kalede Peyman, Yücel, Filipe, Bruno ve Stankoviç beşlisi ile başladı.  Daha sonra Yasin, Seyit ve Cem oyuna dahil oldu. Rakip, kadrosunda Dünya üçüncüsü olmuş İran Milli Takımı´ndan beş oyuncusunu oynatan Golsapoosh idi ve her yönüyle ev sahibi ekipten üstün bir görüntüye sahipti.

/resimler/2019-10/25/1700266808890.jpg

İLK PERİYOT´U İRAN TAKIMI ÖNDE KAPADI

İlk periyotta Stankoviç ile birkaç pozisyon bulmasına rağmen Alanya Belediyespor gol kaydına muvaffak olamadı. İran temsilcisi bu yarıda Moktar´ın ayağından bulduğu golle devreyi 1-0 önde kapadı.

İkinci periyotta Alanya Belediyespor hızlı başladı ve santra ile birlikte golü buldu. Stankoviç  eşitliği sağlayan  1-1 lik golün sahibiydi.

/resimler/2019-10/25/1700430090388.jpg

İKİNCİ PERİYOTTA İKİ KEZ ÖNE GEÇTİK

Ardından frikikten Bruno harika bir gol kaydetti ve Alanya Belediyespor 2-1 öne geçti. Golsapoosh bu devrede Akbari´nin nefis röveşatası ile  2-2 lik eşitliği sağladı. Golden sonra karşılaşma büyük bir mücadeleye sahne oldu. Periyotun bitimine iki dakika kala, kaleci Peyman´ın asistinde Yasin şık bir kafa vuruşu ile Alanya Belediyespor´u yeniden üstünlüğe taşıdı durumu 3-2 yaptı.  Periyot bu sonuçla kapandı.

GÜÇLÜ BİR RAKİBİ YENDİLER

Karşılaşmanın son periyotunda adeta nefesler tutuldu. Filipe,  bu yarının galibiyete giden,  yolu açan ismi oldu. Mükemmel vurdu. Skor 4-2 oldu. İran temsilcisi maçı bırakmaya niyetli değildi. Shir´in röveşata golü ile fark bire indi. 4-3. Golsapoosh maçın geri kalan bölümlerinde Peyman´ın koruduğu kale önünden ayrılmadı. Bu defa sahneye yine Moktar çıktı ve attığı golle skoru 4-4´e taşıdı. Bitime üç dakika kala gelen bu gol artık tarafların atan galip gelir biçimi ile gelişti. Alanya Belediyespor atağında Stankoviç´in kaleye giden vuruşuna Shir elle müdahele etti. Penaltı atışı için topun başına gelen maçın yıldızı Bruno nefis bir vuruşla maçın sonucunu tayin etti. 5-4.

Bu sonuçla Alanya Belediyespor gruptan çıkmayı başardı ve bir sonraki turda eşleşeceği rakibini beklemeye başladı.



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli