Elmastaş ?Devam? dedi.

 Elmastaş ?Devam? dedi.

Onursal Başkan Mirza, ?Desteğe devam?

Spor Toto 2 Lig takımlarından Bandırmaspor´un Kulüp Başkanı Erhan Elmastaş 29 Haziran tarihinde yapılacak olan kongrede tekrar başkanlığa adaylığını koyacağını açıkladı. Bilindiği gibi daha önce aday olmayacağını bildiren Başkan Elmastaş, Göksel Karlahan´ın adaylığını açıklamasının ardından bugün kulüp binasında Belediye Başkanı ve Bandırmaspor´un Onursal Başkanı Dursun Mirza ile yaptıkları ortak basın toplantısında bu kararını açıkladı.

/resimler/2017-6/22/1957534101758.jpg

Elmastaş ,?Bandırmaspor hiçbir zaman sahipsiz kalmamıştır?

Elmastaş basın toplantısında Göksel Karlahan´ın geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarına da cevap vererek şunları söyledi:

? Bandırmaspor hiçbir zaman sahipsiz kalmamıştır. Bunu hiç kimse söyleyemez. Karlahan Sancaktepe maçı öncesi istifasını futbolculara veren arkadaşımızdır. Bana yazdığı mektupta da 80 bin lira alacağı ile birlikte iki adet adak kurbanı paralarını da istemiştir. Bandırmaspor Kulübü nün hiç kimseye borcu kalmayacaktır. Az önce saydığım kriterlerden dolayı Bandırmaspor´un hiç bir zaman sahipsiz kalmayacağını gerçek Bandırmalıların şhov yapmak amacıyla değil, vücutlarını bu taşın altına vücutlarını koyduğun gördük. Beni rahatsız eden bu yalan, yanlış ve kulübe rahatsızlık verecek kelimelerden dolayı bir dönem daha başkanlığa adayım? ifadesini kullandı.

/resimler/2017-6/22/1957291757522.jpg

Mirza: ?Biz bir arkadaşa bakıp çıkacağız bu ligden?

Toplantıda söz alan Onursal Başkan Dursun Mirza´da Şampiyonluk varsa başkan ve yönetim başarılıdır. Küme düşmek varsa başkan ve yönetim başarısızdır. Amacımız Bandırmaspor´un yine iyi olması, başarılı olması Bu takım düştüğü gibi bir üst lige çıkar. ?dedi.

Mustafa Uğur hoca ile tekrar anlaştıklarını yineleyen Mirza,  ?Bu kentin potansiyeli üst lige yeter. Hocalarımız da Bandırmayı sevdik kalmak istiyoruz dediler. Her türlü konuda kendileriyle anlaştık. Bandırmaspor´un geleceği ile ilgili birçok konuyu ele aldık. Bugüne kadar 5 Transfer yapıldı. Resmi bir imzamız yok.  Üst liglerden 3 futbolcu ile konuşuyoruz. Yetersiz olan sahamızı yenilememiz lazım. Göksel Karlahan karşılıklı açıklamalardan kaçınmalı.   Taraftarlar arasında da bu konuda ayrıcalık yaşanıyor. 4 Temmuz´da tüm futbolcularımızın alacakları da ödenecek? dedi. Ahmet PESEN



Anahtar Kelimeler: Elmastaş Devam dedi
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false