Gönen´de seri cinayet

 Gönen´de seri cinayet

Gönen´de 2.ci Bahar evliliği ile gelen seri cinayetlerde 3 kişi hayatını kaybetti.

 

Gönen´de meydana gelen cinayette eşini, kayınvalidesi ve kayınbiraderini silahla vurarak öldüren emekli öğretmen Bandırma´da yakalandı.

Gönen´de bu sabah erken saatlerde bir biri ardına işlenen seri cinayetlerin sanığı emekli öğretmen Salih Şenses Bandırma polisi tarafından gerçekleştirilen operasyonla Merinos önlerinde yakalandı.

/resimler/2015-11/2/1128032362813.jpg

Seri cinayetlerin nedeni boşanma isteği

Gönen´de kanı donduran seri cinayetlerin nedeni boşanmak isteyen eski sağlık personeli Fatma Yılmaz Şenses´in annesi Fatma Yılmaz´ın evine taşınması oldu.

Emekli sağlık personeli Fatma Yılmaz Şenses ile emekli öğretmen Salih Şenses´in 6 ay önce anlaşarak yaptıkları 2. evlilikleri şiddetli geçimsizlik nedeni ile ayrılma noktasına geldi.

/resimler/2015-11/2/1128451566567.jpg

Gönen Devlet Hastanesinden emekli sağlık personeli Fatma Yılmaz Şenses boşanma davası açmasının ardından Karşıyaka Mahallesi tabakhaneler önünde annesi Fatma Yılmaz´ın evine taşındı.

Emekli öğretmen Salih Şenses (65) bu sabah boşanma davasını geri alması için son bir kez konuşmak istediği eşi Fatma Yılmaz Şenses ile konuşmak için kayınvalidesinin Tabakhaneler önündeki evine gitti.

Bu görüşmeden sonuç alamayan Emekli Öğretmen Salih Şenses belinden çıkarttığı silahla önce eşi Fatma Şenses´i ardından kayınvalidesi Fatma Yılmaz´ı vurarak öldürdü.

Öfkesi dinmeyen emekli öğretmenin hedefinde olay ve gelişmelere sebep olduğunu düşündüğü 3. kişi vardı.

/resimler/2015-11/2/1130045942542.jpg

Arabasına binip Gönen´in içinde Manyas caddesi üzerinde bulunan Vergi dairesine gelen Salih Şenses, tüm personelin mesaide olduğu anda kayın biraderi İsmail Yılmaz´ın masasına yaklaşarak silahını bir kez daha ateşledi.

Kayınbirader İsmail Yılmaz, Gönen Vergi Dairesindeki masası başında aldığı kurşun yarası ile hayatını kaybederken, olayın şokundaki daire personeli büyük panik yaşadı.

Olay polis´e bildirilirken seri cinayetlerin ardından aracına binerek Gönen´den uzaklaşan Salih Şenses, ilçe polisinin teyakkuza geçmesi durumu çevre ilçelere iletmesi üzerine ilçelerde alınan tedbirler Bandırma´da da üst noktada gerçekleşti.

Eşi, Kayınvalidesi ve Kayınbiraderini silahla vurarak katleden emekli öğretmen Salih Şenses´in Bandırma sınırlarına girdiğini tespit eden Bandırma polisi Merinos önünde tedbir aldı.

Merinos önünde polis barikatı ile karşılaşan Salih Şenses önce kaçmak istedi, daha sonra başarılı olamayacağını anlayınca polise silah çekti.

Her türlü tedbiri alan Bandırma polisi başarılı bir operasyonla cinayet zanlısı emekli öğretmen Salih Şenses´i kıskıvrak yakalarken ne polise nede kendisine zarar vermesini önledi.

Seri cinayet zanlısı emekli öğretmen Salih Şenses, Bandırma polisi tarafından ilk sorgulaması ardından kendisini Gönen polisine teslim etti.

/resimler/2015-11/2/1130597350339.jpg

 



Anahtar Kelimeler: Gönen seri cinayet
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı