Gözyaşları ile uğurlandı

  Gözyaşları ile uğurlandı

Terör mağduru Fatoş´un organları ile başka hayatlarda yaşayacak.

Görevli olarak yaşadığı Diyarbakır´da yaşanan terör olayları dolayısı ile psikolojik bunalıma girerek eşinin beylik silahı ile intihar eden Erdek´li merhum banka personellerinden Şükrüye ve Camgöz Mehmet Yılmaz´ın kızı, Veteriner Üsteğmen Ali Emrah Çetin´in eşi bir çocuk annesi Fatoş Yılmaz Çetin gözyaşları içinde toprağa verildi.

/resimler/2015-9/13/1101183568893.jpg

  Bandırma Devlet Hastanesinde 4 gün yaşam mücadelesi ardından beyin ölümü gerçekleşen bir çocuk annesi Fatoş Yılmaz Çetin(31) in ailesinin rızası ile organları bağışlandı.

 Organlarının başka vücutta hayat bulduğu Fatoş Yılmaz Çetin, Bursa adli tıp kurumundan alınan kesin ölüm raporu ardından dün ikindi namazını müteakiben Erdek Çarşı Camiinde kılınan cenaze namazı ardından gözyaşları arasında ebedi istirahatgahına defnedildi.



Mesut ÇELİK
15.09.2015 00:47:56
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olur inşallah. Merhumenin böbreklerinden biri 21 senedir dialize bağımlı olarak yaşayan kuzenime nakledildi. Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Keşke hayatta olsaydı ailesi perişan olmasaydı. Biz kendi adımıza sevindik elbette ancak dediğim gibi keşke hayatta olsaydı. Tekrar tekrar Allah rahmet eylesin.

Anahtar Kelimeler: Gözyaşları uğurlandı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli