Haydarçavuş Mahallesi parıldıyor

  Haydarçavuş Mahallesi parıldıyor

Muhtar Nur Demir Hancıoğlu: ?İnsanlara dokunmayı ve yardım etmeyi seviyorum?

Haydarçavuş Mahallesi Muhtarı Nur Demir Hancıoğlu, ?İnsanlara dokunmayı ve onlara yardım etmeyi ve işimi çok seviyorum. Bu konuda diğer muhtarlarla bile işbirliği yapıyorum? dedi.

/resimler/2017-1/2/2024129230082.jpg

1500 nüfusa sahip bulunan mahallelerinin en önemli sorununun, sokaklarının darlığı nedeniyle trafik olduğuna dikkat çeken Hancıoğlu, iki yıldan beri boş bulunan eski Çocuk Sarayı binasının ise uyuşturucu kullananların yuvası durumuna gelip binada ayrıca uygunsuz durumların da yaşandığına işaret ederken, şunları söyledi:

?Bu binanın sağ bölümü benim mahallemde, sol yanı ise 17 Eylül Mahallesi sınırları içinde bulunuyor. Tabii ki, bu olumsuzluktan mahallemde yaşayanlar da etkileniyor. İki mahallenin sınır bölgesinde bulunan bu binanın, mahallemiz sınırları içine alınması konusunda yetkili makamlara yaptığım başvurulara yanıt alamadım.?

BAYANLARA YÖNELİK GEZİLER

Mahallelerinde bulunan bayanların istekleri konusunda hareket ederek onları, Çeşme, Kuşadası, Ağva, Kapadokya ve Çanakkale´ye götürdüklerini belirten Hancıoğlu, şöyle konuştu:

?Eşleri çalışan bayanlar, gezme fırsatı bulamadıklarını vurgulayarak, muhtarlığımızdan çeşitli yerlere geziler düzenlenmesini istiyorlar. Ben de bu isteğe uyarak, bayanlarımız için geziler düzenliyorum. Geziler için bayanlar, piyasa fiyatlarının altında ücret ödüyorlar.

İKİ ÇALIŞTAYA KATILDI

Geçen yıl, CHP´li Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar´ın düzenlediği iki gün ?Urla Kadın Konferansları? konulu çalıştaya katıldım. Yine, İzmit´te, dört gün süren ?Muhtarlar Günü kutlamaları?nın da gerçekleştiği çalıştayda hazır bulundum. İçinde bulunduğumuz 2017 yılında da mahallemiz için yeni projeler üretmek istiyorum.?

Hancıoğlu, 2017 yılının, tüm ülkemize sağlık, mutluluk ve barış getirmesini diledi.

YENİ KİMLİKLER

Yeni kimliklerin 2 Ocak 2017 tarihinden başlayarak verilmeye başlandığına da işaret eden Hancıoğlu, bunun için 199 numaralı hattan randevu alınması gerektiğine dikkat çekti.  Önder BALIKÇI



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli