Müftülük´ten Gençlere İftar

  Müftülük´ten Gençlere İftar

Bandırma Müftülüğü Regaip Kandili İftarında Gençlerle Buluştu.

 

8 Nisan Cuma yarın başlayacak ?Kutlu Doğum? etkinlikleri öncesinde 7 Nisan Regaip Kandili orucu için Üniversite Gençliği ile sabah sahurda birlikte olan Bandırma Müftülüğü, Akşam´da 17 Eylül´deki Keskin Düğün salonunda iftar sofrasından birlikte oldu.

Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Öğretim Üyelerinden Bilal Ezilmez, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Bandırma Müftülüğü Diyanet Şube Müdürü Yaşar Üner, bazı müftülük görevlileri, 17 Eylül Üniversitesi bünyesinde aktif ?Evrensel değerler? topluluğu ?Yeni Medeniyetler? grubu yanı sıra yaklaşık 500 dolayında Üniversite öğrencisi hazır bulundu.

/resimler/2016-4/7/2304284859863.jpg

Keskin Düğün salonunda Kuran okunması ile başlayan iftar programı Vaiz Mehmet Ertuğrul önderliğinde ?Gönül Dostları? ilahi Grubu´nun ilahileri ile vakte erişildi.

Ezan ile birlikte oruçların açıldığı Keskin Düğün salonundaki iftar programında konuşan Bandırma Müftüsü Hacı Süleyman Küçük, Gençlik ile her daim birlikte olmanın gururunu paylaştıklarını, yarın başlayacak ?Kutlu Doğum? etkinliklerinde de birlikte ve beraber olmayı umut ettiğini söyledi.

Bandırma Müftülünce hazırlanan ?Kutlu Doğum? programı 8 Nisan Cuma Yarın 17 Eylül Üniversitesindeki konferans ile başlayıp hazırlanan program doğrultusunda Haziran ayına dek sürecek.

Bandırma Müftüsü Hacı Süleyman Küçük, 7 Nisan Regaip Kandili iftar softasını onurlandıran genç Üniversiteli konuklarını iftar öncesi karşıladığı gibi, iftar sonrası da, tek tek uğurlama inceliğinde bulundu.

/resimler/2016-4/7/2305378454961.jpg



Anahtar Kelimeler: Müftülük Gençlere İftar
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli