Ocaklar´dan İngiltere´ye uzanan Aşk Hikayesi

 Ocaklar´dan İngiltere´ye uzanan Aşk Hikayesi

Ocaklar´da başladı, İngiltere´de devam etti, Ocaklarda mutlu sonla noktalandı.

Ocaklar´da başlayıp, Ocaklar´da mutlu son ile noktalanan Uluslararası bir aşk hikayesi.

Aylin ile Tolga´nın Ocaklar´da başlayan arkadaşlıkları İngiltere´de devam etti. Çünkü Aylin ile Tolga gibi Aylin´in annesi Catherine ile  Babası Hasan Artik´in aşk hikayeside böyle başlayıp İngiltere´de mutlu sonal noktalanmıştı. 

Aradan yıllar geçti, Günler günleri kovaları Catherine & Hasan Artık çifti zaman zaman hasret gidermek için geldikleri Ocaklar´da bu kez aynı tutkuya güzel kızları Aylin Artik tutuldu.

Artik ailesi hiç tereddüt etmedi ve İngiltere dönüşü Tolga Verim´i de beraberlerinde götürdü.

Aylin ile Tolga´nın yaşamını mutlu sonla noktalayacak düğün yer ve tarihi yine Ocaklar´da verildi.

Verim ve Artık ailelerinin ortak kararı ile Beldenin yeni ve lüks oteli Çetin Resort Hotel Aylin ile Tolga´nın düğünü için hazırlandı.

Ocaklar Çetin Resort Hotel Havuz başındaki açık hava düğünü için 800 sandalye giydirilip, 80 oval masa, sahne ve Aylin ile Tolga´nın oturacağı Otağ özenle hazırlandı.

Müzik, Işık Şhoow ve Çetin Resort Hotel´in konukseverliği atmosferinde gerçekleşen düğüne Otel´e konuk olarak gelen yabancılarında katılması ile düğün etkinliği tavan yaptı.

Kutlamaların saatlerce sürdüğü Aylin ile Tolga´nın takı töreninde ziynet´in yanı sıra evro´lar havada uçuştu.

Gecenin ilerleyen saatlerine dek süren coşkulu düğün sonrası genç çift balayı için tercihlerinin Ocaklar olduğunu söyleyip, kendileri gibi yeni evlenen çiftlerede Ocaklar tavsiyesinde bulunup, Tatil, Eğlence, Dostluk ve Aşkın beldesi Ocaklar´ın hiçbir yere değişilmeyecek tutku adresi olduğunu söylediler.

/resimler/2016-6/5/1532110403422.jpg



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli