Taekwando´da 2.Şampiyona

 Taekwando´da 2.Şampiyona

Bandırma 8 il´den 14 takımın katıldığı "2.Bandırma Taekwando şampiyonası" yapıldı.

Bandırma Kaymakamlığı garantörlüğünde, Gençlik hizmetleri ve ilçe spor müdürlüğü gözetiminde 2. Bandırma İller arası Taekwando şampiyonası yapıldı.
ŞMG lisesi spor salonundaki şampiyonaya aralarında Balıkesir, Çanakkale, Eskişehir, Bursa, Yalova, Bilecik, Sakarya, Kocaeli´nin bulunduğu 8 ilden yaklaşık 250 Taekwando sporcusu katıldı.
Yıldızlar ve Minikler kategorilerinde Eskişehir ve Yalova´dan Öncüspor, Çanakkale´den Bayramiçspor, Bursa´dan Birolspor, Balıkesir´den Karsavuranspor, Eskişehirden Barbarosspor, Çanakkale´den 18 Martspor, Balıkesir´den Karesispor, Bilecik´ten Bilecikspor, Kocaeli´den K.Eli Büyükşehirspor, Balıkesir´den Kılıçspor, Sakarya´dan Akyazıspor, Balıkesir´den Güvenspor, Bandırma´dan Kartalspor´un mücadele ettiği şampiyona´nın sponsörlüğünü Kültür Eğitim Vakfı (KEV) üstlendi.
Kaymakam Günhan Yazar, KEV Başkanı Yavuz Demiralay´a katkıları dolayısı ile teşekkür, Takımlarını turnuvaya getiren antrenör öğretmenlere kupa, dereceye giren Taekwando culara ise madalyalarını dağıttı.
Bandırma´da 2. düzenlenen Taekwando organizasyonuna Bandırma belediyesi´de ikram anlamında katkı verdi.
Bandırma Belediyesi sabah erken saatte salona gelen Taekwando takımlarının sporcu ve yöneticilerine Etli Bulgur pilavı, ayran ve tulumba tatlısı ikramında bulundu.



Anahtar Kelimeler: Taekwando Şampiyona
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli