Tuzakçaspor antrenörü istifa etti.

 Tuzakçaspor antrenörü istifa etti.

Başarılı spor adamının lig başında ayrılmasına anlam verilemedi.

Geçtiğimiz sezonun başından beri Tuzakçaspor ´u çalıştıran genç teknik adam Serhat Ağırtaş´ın 3-0´lık Gündoğan Çeltik Spor galibiyetinin ardından görevinden istifa ettiği öğrenildi.

Göreve geldiğinden bu yana takımın başında çıktığı 10 resmi müsabakadan 7 galibiyetle ayrılan genç teknik adamın başarılı tabloya rağmen istifa etmesi şaşkınlık yarattı.

/resimler/2017-2/28/2317161750167.jpg

    Kendisine ulaşarak konuyla ilgili görüşünü sorduğumuz genç çalıştırıcı açıklamalarda bulundu: ?Göreve istekli ve çalışkan bir yönetimle geldim. Amacımız mazisi kuvvetli bir kulüp olan Tuzakçaspor´u ait olduğu seviyeye getirmekti. İlk yılımda önceliğim sahada ne yaptığını bilen bir takım oluşturmaktı. Bunu kısmen başardık. Marmara Adalar Belediye Spor gibi beceri seviyesi ligin üzerinde diyebileceğimiz bir takımın ardından ligi ikinci sırada tamamladık. Bu yıl üzerine koyarak şampiyon olmayı amaçlıyorduk fakat futbol dışı bazı sebeplerle takım zarar görmeden bırakmanın daha iyi olacağını düşündüm. İlk geldiğim sezona nazaran arkamda şampiyon olabilecek ve her antrenörün çalışmak isteyeceği bir takım bıraktığımı düşünüyorum. Geçen yıldan bu yana beraber emek vererek, başarılı bir dönem geçirdiğimiz tüm sporcularıma ve idarecilerime teşekkür ediyorum. Sezon sonunda hak ettikleri şampiyonluğa ulaşmalarını diliyorum.? dedi.



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli