100 ihtiyaç sahibine Bin'er liralık Ramazan yardımı

100 ihtiyaç sahibine Bin

Muhtar, Nur Hancıoğlu her birisi bin liralık toplamda 100 bin liralık Ramazan yardım çeklerinin dağıtımına başladı.

2 Nisan Cumartesi günü başlayıp 1 Mayıs Pazar günü sona erecek 11 ayın sultanı Mübarek Ramazan ayı, yüzü hürmetine sevap kazanmak isteyen yardımseverler çeşitli yollarla ihtiyaç sahiplerine ulaşma çabasında olduğu Bandırma'da mega yardım kampanyası açıklaması Muhtar Nur Hancıoğlu'ndan geldi.

Türkiye Kamu-Der'in yılın en başarılı Muhtarı seçtiği, Bandırma Muhtarlar derneği Başkanı ve Haydarçavuş Mahallesi Muhtarı Nur Hancıoğlu her daim olduğu gibi envanterinde bulunan, eşi olmayıp, ailesine bakmak gibi zorunluluğu olan ihtiyaç sahibi Bayanların öncülüğü oluşturduğu 100 aileye Binerliralık toplam 100 bin liralık ihtiyaç çeklerinin dağıtımına başladı.

Muhtar Hancıoğlu, "İhtiyaçlar sınırsız, imkanlar sınırlı, zor günlerden geçiyoruz, ancak hamiyetperver vatandaşlarımızın muhtarlığımız aracılığı ile gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşma noktasında gösterdikleri hassasıyeti takdirle karşılıyoruz. Elbet bu zor günlerde geçecektir ancak bugün yaşanan olumsuzlukları aşma noktasında gösterilen hassasiyet, bir çok ihtiyaç sahibi, gözü yaşlı insanımızın yanan yüreğine su serpmiştir. Bu anlamda bizim görevimiz ihtiyaç krıterleri en uygun aileleri belirlemek ve Mübarek Ramazan sofralarına katık olmaktır." dedi.

Bandırma Muhtarlar derneği Başkanı ve Haydarçavuş Mahallesi Muhtarı Nur Hancıoğlu, Bugüne dek böylesine yüksek miktarda bağışın olmadığı Bandırma'da bu hamiyetperverin kim olduğu noktasındaki soruyu ise yanıtsız bıraktı.

Hancıoğlu, "inançlarımız gereği hazırsever dostumuz bu anlamda biraz cimri, kendisi açısından yardımın gerçek ihtiyacı olan insanların sofrasına katık olduğunu bilme huzuru ile mutlu oluyor." dedi.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı