10.5 Kronikler´den geleneksel iftar

10.5 Kronikler´den geleneksel iftar

PTT 1.Lig´in yeni takımı Bandırmaspor taraftarları 2.Geleneksel İftar Yemeklerini Eski İskele de verdi.

Yemeğe katılan milletvekilleri, belediye başkanı, teknik kadro ve taraftarlar birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

/resimler/2016-6/18/0157482265256.jpg

PTT 1.Lig´in yeni takımı Bandırmaspor taraftarları 2.Geleneksel iftar yemeklerini Eski iskele de verdi.

İftar yemeğine Balıkesir Milletvekilleri Mehmet Tüm, Namık Havutça, Belediye Başkanı Dursun Mirza, Bandırmaspor Kulüp Başkanı Erhan Elmastaş, Teknik Direktör İsmail Ertekin ve yardımcıları, yönetim kurulu üyeleri takım kaptanı Ali Serin, Muğla Teknik Direktörü Hüseyin Yenikan,  Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumunda kalan çocuklar ve vatandaşlar katıldı.

İftara katılan Bandırmaspor Kulüp Başkanı Erhan Elmastaş  güzel bir sezon geçirdiklerine dikkati çekerek, ?´ Kupamızı aldık, taraftarların her sene geleneksel hale getirdikleri, tüm Bandırmalıları davet etikleri, özellikle ana davetlilerin  Çocuk Esirgeme Kurumu´ndaki kimsesiz çocuklarımızın olması bizleri duygulandırıyor´´ dedi.

Bandırma Belediye Başkanı ve Bordo-Beyazlı Kulübün onursal Başkanı Dursun Mirza´da, ?´ Bizi davet eden taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz inşallah daha güzel günlere ulaşırız.´´ diyerek,  emeği geçenlere teşekkür etti.

Milletvekili Mehmet Tüm´de iftarda yaptığı konuşmada, Bandırmaspor taraftarı gençlerle birlikteyiz. Onların emeği çok büyüktür kendilerine teşekkür ediyoruz. Bandırmaspor´a başarılar diliyorum´´ ifadesini kullandı.

Milletvekili Namık Havutça´da, Mutlu bir gecede birlikte olduğunu bildirerek, ?´Taraftarlarımızla teknik ekiple tam bir Bandırma klasiği yaşadık. Takımımızın şampiyon olması bizi çok fazla mutlu etti. Çok heyecanlandık. Umuyoruz ki PTT 1.Ligi´inde de aynı başarıyı göstererek, Bandırma Güney Marmara´nın yıldızı olmaya, bir yıldız gibi parlamaya,  devam edecek.´´

Bandırmaspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin´ de şampiyonluğun böyle birliktelikle geldiğini vurgulayarak şöyle dedi:

?´ Önümüzdeki sezonda da birlikteliğimiz böyle devam ederse yolumuz açık diye düşünüyorum. Milletvekillerimizin belediye başkanımızın maddi manevi desteği devam ederse bizde teknik heyet ve futbolcularla beraber onlara gereken  başarıları göstermek için elimizden gelen tüm çabayı sarf edeceğiz .İnşallah önümüzdeki yılda Ramazan ayında  burada bir başka şampiyonluğu  kutlayalım.´´ ifadesini kullandı.

Taraftarlar adına konuşan Ali Yolagelen,  Bandırmaspor taraftarlar topluluğu Kronikler olarak iftar yemeklerinin ikincisini verdiklerine dikkati çekerek,´´  Her yıl bu tür sosyal projelere imza atmak istiyoruz. İhtiyaç sahibi çocuklarımızı yalnız bırakmıyoruz. Çocuk yuvasına yine elbise yardımımız olacak´´ dedi. Ahmet Pesen

/resimler/2016-6/18/0158451328940.jpg



Anahtar Kelimeler: Kronikler geleneksel iftar
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli