10 Futbolcu ayrıldı

10 Futbolcu ayrıldı

Erdekspor yeni sezon için 5 oyuncusu ile prensip anlaşması yaptı. Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Erdekspor yeni sezon transfer çalışmalarını başlattı.

Dün Erdek’e gelen yeni sportif menajer Can Cangök iç transfer ile ilgili olarak Kaleci Gökhan, Yedek kaleci Süleyman,  Aptullah, Orçun ve Ekrem ile prensip anlaşması yaptı.

Erdekspor’da iç transfer görüşmeleri sözleşme ile akit altına alınırken dış transferde ön görüşmelere başlandı.

Sportif menajer Can Cangök ‘’Amatör Lig’de profesyonel davranışlar sonucu etkiliyor, bu olumsuzluğu gidermek için uzun soluklu genç  koşan genç bir ekiple mücadele etmeliyiz, Erdekspor’da hedef günü kurtarmak değil geleceğe yönelik istikrarlı bir ekiple mücadele etmektir, bu hedefte oluşturacağımız kadro ile ligde önceki yıldan daha üstün bir ekip yaratmak istiyoruz.’’ Dedi.

Diğer yandan Erdekspor ile yollarını ayıran  Cumali Bulut ile Fatih Deniz Manisa Belediyespor’a, Mehmet Çiloğlan Zonguldak Kömürspor’a, Arda Karakurt Gebze Sultan Orhanspor’a, Emre Arıcı ve Oğuzhan Türkmen Bartınspor’a, Kaleci Süleyman Aktaş İstanbul Halide Edip Adıvarspor’a,  Kutsal Manici Maltepespor’a, Ahmet Olgun K. Ereğlispor’a,  Kerim Özaydın ise 3. Lig takımlarından Payas Belediyespor ile sözleşme imzaladı.

 



mondi
10.07.2014 11:34:53
allah hepinizden razı olsun erdek spor için döktüyünüz terleriniz için. gittiyiniz her takımlarda başarılı olursunuz inşallah allah ayaklarınızı düz bastırsın kardeşlerim.

  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false