11 Milyon Ağaç Kampanyasına katkı verdiler

11 Milyon Ağaç Kampanyasına katkı verdiler

Esnaf Kefalet Okulundan Örnek "Yeşil Duvar" projesi

Esnaf Kefalet Kooperatifi okulunda "Okullar Hayat Olsun" ve "Bengi Projeleri" kapsamında "Yeşil Duvar Projesi" yapılan çalışmalar ile tamamlanarak son halini aldı.

"Okullar Hayat Olsun" ve "Bengi Projeleri" kapsamında okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Bülent Sezgin tarafından yürütülen "Yeşil Duvar Projesi" kapsamında okul bahçesine 400 leylandi dikilmesi planlanmıştı. Önceki hafta sabah saatlerinde başlayan leylandi dikme çalışmaları akşam saatlerine kadar sürdü.

Uzman ekip tarafından yürütülen leylandi ekiminde öğretmen ve öğrenciler yardımcı oldu. Damlama su sistemi kurularak leylandi ağaçlarının sağlıklı bir şekilde büyümesine olanak sağlandı.  Okulu hem dışarıdan korumak hem de güzelleştirmek amacıyla oluşturulan projeye katkı veren Görsel Sanatlar Öğretmeni Bülent Sezgin'e okul idaresinden teşekkür geldi.

Esnaf Kefalet Okulunun yeni müdürü Algan Kartal, "Toplum lehine hayata geçirilen her projenin destekçisizyiz" diyerek başta proje koordinatörü Görsel Sanarlar Öğretmeni Bülent Sezgin olmak üzere, katkı veren herkese teşekkür etti.



Anahtar Kelimeler: Milyon Kampanyasına katkı verdiler
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli