13`ncü Hüseyin Buğdaycı Halı saha futbol turnuvası başladı

13`ncü Hüseyin Buğdaycı Halı saha futbol turnuvası başladı

Petrol-İş sendikası Bandırma Şubesi tarafından organize edilen turnuvanın açılış maçında Mavi takım Sarı takımı 7-6 yendi.






Petrol-İş Sendikası Bandırma Şubesi tarafından Hüseyin Buğdaycı anısına düzenlenen geleneksel Halı saha futbol turnuvası başladı.

Turnuva başlamadan evvel Bandırma Petrol-İş Sendikası başkanı İsmail Kayan bir konuşma yaptı.

Başkan Kayan yaptığı konuşmada `` Hüseyin Buğdaycı abimiz öleli 13 yıl oldu.Kendisi hala aramızda.Onun adını yaşatabilmek ve gençlere örnek olabilmek amacıyla düzenlenen turnuvaya değerli abimizin kızı Yağmur ve eşi fatma hanımefendiye açılışımızı onurlandırdıkları için teşekkür ediyorum.Ayrıca Hüseyin abimizle top oynayan şöhretler karmasındaki abilerimize de sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum ve turnuvanın hayırlı olmasını diliyorum`` dedi.



Konuşmanın ardından Başkan İsmail Kayan tarafından Hüseyin Buğdaycı`nın Eşi Fatma hanımefendi ve kızı Yağmur`a birer buket çiçek takdim edildi.

Hüseyin Buğdaycı ailesi adına da Başkan İsmail Kayan`a bir buket çiçek takdim edildi.

Bandırma Livatya Duru halı sahasında oynanan 13. Geleneksel Hüseyin Buğdaycı futbol turnuvası Başkan İsmail Kayan`ın başlama vuruşuyla başladı.

13. Hüseyin Buğdaycı halı saha futbol turnuvasına yoğun ilgi vardı.

Turnuvanın açılış maçında Şöhretler Karması Sarı takımla Mavi takım karşı karşıya geldi.Maçın hakemliğini Uğur bey yaptı.

Şöhretler Karması Mavi takım : 7 Şöhretler karması Sarı takım : 6

Şöhretler karması Sarı Takım : Ali Rıza Aybakan***,Muhsin İman*** ,Toraman Osman***( Bülent Karakaş ***),Şevki Acar***,Fikret Gökçe*** ,Kamil Kaya***,Çanlı Mustafa Yemen***Şenol Saban***

Şöhretler karması Mavi Takım : Erdin Fidan***,Ergün Kola***,Küçük Hasan Demir***,Erdin Oktay***(Şenay Aydın***),Hayrettin Kırcı***,Sebahattin Aydın***,Kadir Gında***,Mahmut Aşan***

Kalabalık bir seyirci topluluğunun izlediği şöhretler maçı çok büyük çekişmeye sahne oldu.İzleyenler tam manasıyla futbola ve gole doydu.

Bir çok eski önemli futbolcunun yeraldığı maçta ;


Sarı takımın gollerini Dk.10-12 Mustafa Yemen,Dk.13-18-46 Şenol Saban,Dk.43 Muhsin İman,

Mavi Takımın gollerini Dk.16-17-25 Küçük Hasan Demir,Dk.20 Mahmut Aşan,Dk.28-41 Şenay Aydın,Dk.49 Kadir Gında attı.

Şöhretler karması maçından sonra oynanan günün turnuva maçında Boraks futbol takımı, Laboratuvar futbol  takımını 3-0 yendi.

Maç esnasında Çelikspor Antrenörü Ayhan Sezer de yorumlarıyla bizlere destek oldu.





Erceg Zehirci
4.07.2012 11:58:39
rahmetli hüseyin ile birlikte futbol oynayan eti spor genel kaptanı sezai ve antranör öner turnuva boyunca pek ortalıkta görünmediler vefa istanbul da bir semt adımı

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli