154 yazlık komşusu sitede huzuru arar oldu.

154 yazlık komşusu sitede huzuru arar oldu.

Erdek Cugra'nın önemli konutlarından 1.nci Birlik sitesinde site sakinleri ile işletme müsteciri arasında sorun bitmiyor.

Erdek Cugra'nın önemli konutlarından 1.nci Birlik sitesinde site sakinleri ile işletme müsteciri arasında sorun bitmiyor.

akşam yaşanan yeni bir olayda duruma polis el koydu, kavgada yaralanan 2 kişi Bandırma Eğitim ve araştırma hastanesine sevk edilirken polis olaya adı karışan 2 “Mai Erdek” işletmesi çalışanı nı göz altına aldı.

Erdek, Cuğra 154 hanelik 1.nci Birlik sitesinin geçmiş yıllara dayanan birlik ve dayanışma ruhu son yıllarda mumla aranır oldu.

Özellikle site yönetiminin site müştemilatına ekonomik tercihli kiracı bulma tercihi beklenmeyen olayları beraberinde getirdi.

Uzun yıllar Hamdi Usta, Kıyı restoran ve Roka restaurant olarak çalışan işletmenin el değiştirmesi ile "MAİ Erdek" olarak faaliyette bulunması site sakinlerinin ağzının tadını kaçırdı.

İşletmede çıkan tartışmalar, gece geç saatlere dek süren yüksek seste müzik yayını 1.nci Birlik sitesinde eski huzur ortamının aranmasına neden oldu.

1.nci Birlik sitesinde akşam saatlerinde bazı site sakinleri ile "MAİ Erdek" işletmesi çalışanları arasında yaşanan sözlü-itiş kakış tartışması, bir süre sonra küfürlü, taşlı-sopalı ve demir sandalyeler ile ortamın savaş alanına dönmesine neden oldu.

Kavgada site sakinlerinden Galatasaray Yüksek Divan Kurulu Üyesi eski Milli kürekçi, işadamı Ali Şermet ile  Avusturalyada yaşayan Burak Yazgan önemli şekilde yaralanarak kaldırıldıkları Bandırma Eğitim ve Araştırma hastanesinde müşahade altına alındılar. Polis olayla ilgili olarak başlattığı soruşturma kapsamında 2 MAİ Erdek çalışanını göz altına aldı. Kavga ve mukavemet olayında birde silah patladı.

Silah sesi tüm siteyi olumsuz etkiledi.



Anahtar Kelimeler: yazlık komşusu sitede huzuru .
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı