16-19 Haziran Gönen Emtia Panayırı

16-19 Haziran Gönen Emtia Panayırı

Tarım ve hayvancılığın yanı sıra, eğlence ve alışverişin adresi olarak bilinen Gönen Emtia Panayırı iki yıl aradan sonra yeniden yapıldı.

Gönen Belediyesi tarafından 26 bin metrekare kapalı 4 bin metrekare açık alanda kurulan panayıra vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Covit 19 Corona virus nedeni ile iki yıldır yapılamayan Panayır için Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, yaptığı açıklamada, kapalı pazar yerinde bu yıldüzenlenen panayırın coşkulu bir şekilde gerçekleştiğini belirtti. Başka illerden de esnafların panayıra katıldığını ifade eden Palaz,: "Panayır alanımız bu yıl tamamen doldu, yaklaşık kapalı 1ooo,açık 500Lune park ve oyun standartları bulunuyor. Yarım asırdan beri süre gelen geleneksel panayırımız için ilçemiz ve çevre il ve ilçelerden yoğun ziyaretçi var. Bu seneki panayır için çevre il ve ilçelerden 60, 70 bin civarında. Havaların sıcak olmasına aldırış etmeyen vatandaşlar alışverişin ve eğlencenin tadını çıkardılar. Gündüz sakin gün geçiren panayır alanı gece olunca mahşeri bir kalabalığa ev sahipliği yaptı. Zabıta ve emniyet güçlerinin denetimleri sayesinde huzur ve güven ortamı içinde süren panayırda otomobilden saç tokasına, tarım aletlerinden rengârenk çiçeklere kadar birçok ürün vatandaşların beğenisine sunuldu. Çocuklar her yıl olduğu gibi panayırın en renkli ve en heyecanlı görüntülerini oluşturdular. Ahmet Ilgazlı-Gönen



Anahtar Kelimeler: - Haziran Gönen Emtia Panayırı
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı