164 yıllık klasik yapısıyla yeniden

164 yıllık klasik yapısıyla yeniden

Zamana ayak direyen yapısı ile 1857'den 2021'e geçmişi geleceğe taşıyan önemli yapıtlar arasındaki Otel Panderma Port yeniden hizmette

Bandırma da faaliyet gösteren daha öncede,  1857 de alkol ve tütün deposu olarak kullanılan tarihi bina, önce Altınbahçe Tarım Ürünleri Santic AŞ.  İle Ali Bor tarafından kiralanarak, konaklama tesisi olarak 2010 restore edilmiş ve Bandırma da konaklama hizmeti alanında çalıştırılmıştı.

2020 de ise Avcı Lojistik AŞ. Tarafından işletmesi kiralanarak, Bandırma da faaliyet gösteren iş insanı Seçkin Avcı ile birlikte yeniden aslına uygun restore edilerek,  Bandırma Panderma Port olarak, 17 Ekim 2021 de hizmete girmişti.

Aynı zamanda, Bandırma Panderma Port Konaklama tesisini işleten İş İnsanı Seçkin Avcı, Bandırma Fenerbahçeliler Derneği Şube Başkanı sıfatı ile Bandırma da faaliyet gösteren Bandırma Panderma Port Oteli ve konaklamam tesisinin, aynı zamanda Bandırma Fenerbahçeliler Derneği olarak kullanılacağını da duyurdu.

Panderma Port,  23 odalı olup, yıldız sistemine göre değil, konaklama tesisi statüsünde olması nedeniyle, beş yıldızlı otel niteliğinde ve konforunda hizmet vermekte.

Gerek sosyal, gerekse kültürel anlamda, Bandırma ya yeni bir konaklama tesisi kazandıran iş insanı ve Bandırma Fenerbahçeliler Derneği Başkanı olarak, konaklama tesisinin açılması ile Bandırma da farklı  bir konsept ve hizmet anlayışı ile Bandırma ya ve Bandırma dışından kente misafir olarak gelenlere, herzaman kapılarının açık olduğunu söyledi.



Anahtar Kelimeler: yıllık klasik yapısıyla yeniden
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı