17 EKİM ASTSUBAYLAR GÜNÜ KUTLANDI

17 EKİM ASTSUBAYLAR GÜNÜ KUTLANDI

Emekli Astsubaylar Derneği TEMAD bulunduğu her merkezde kutlama yapıldı.





17 Ekim  Astsubaylar Günü  tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de Erdek Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) tarafından çeşitli etkinliklerle kutlandı.


TEMAD Erdek Şubesindeki  törene Erdek Kaymakamı İsmail KAYGISIZ, Belediye Başkanı Hüseyin AYSAN ve çok sayıda protokol üyesi ve TEMAD Erdek Şubesi tam kadro olarak  katıldı. 
Cumhuriyet Meydanı`nda yapılan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşının  ardından Atatürk Anıtına Çelenk Konması ile sona erdi.
TEMAD Erdek Şubesi`nin lokalinde verilen resepsiyonda TEMAD`ın Kuruluşu`nun 28. Yıl Dönümü Pastasını Erdek Kaymakamı İsmail KAYGISIZ, Belediye Başkanı Hüseyin AYSAN ve TEMAD Erdek Şubesi Başkanı Ahmet ERASLAN  birlikte kesti.


17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü kutlamaları ile ilgili bir açıklama yapan Kaymakam KAYGISIZ, Kahraman Ordumuza hizmet etmiş değerli Astsubay Emeklilerimizin bu özel gününde hepsine en derin sevgi ve saygılarımı sunar, Dünya Astsubaylar Günü`nü ve Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği`nin 28. Yıldönümünü kutlarım”.dedi

Kutlamalar çerçevesinde  Erdek TEMAD Derneği ve  Gönen  Gaziler  Derneği Başkanları ve Gazilerimiz  Kaymakamımız İsmail KAYGISIZ'ı makamında ziyaret ettiler.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu