17 Eylül İlköğretim okulu dayanışma çayı düzenledi

17 Eylül İlköğretim okulu dayanışma çayı düzenledi

Okul Aile birliği tarafından düzenlenen dayanışma çayına katılanlar gönüllerince eğlendiler.






Hafta sonu Oda Restaurant' ta 17 Eylül İlköğretim okulu Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen dayanışma çayında hanımlar doyasıya eğlendi.


Dayanışma çayı açış konuşmasını okul müdürü Vasfi Akçetin yaptı. Akçetin, konuşmasında ‘' Bu soğuk günde sıcak teşriflerinizden ötürü herkese teşekkür ediyorum.Tüm katılımcılara dayanışma çayına geldikleri için teşekkür ederek herkese iyi eğlenceler diliyorum'' dedi. Ayrıca yaklaşan yılbaşı nedeniyle de yeni yılın herkese hayırlı olmasını diledi.



Okul aile birliği başkanı Ebru Durak, tüm okul aile birliği üyeleri adına bir konuşma yaparak dayanışma çayına gelenlere teşekkür etti ve herkese iyi eğlenceler diledi.


Okul Aile birliği başta başkan Ebru Durak yardımcısı Nalan Soyka,Üyeleri Sernaz Yaman, Tuğba Başaran ve Anıl Koçyiğit olmak üzere dayanışma çayına tam kadro katılarak özel bir dayanışma sergilediler.

17 Eylül İlköğretim Okulu dayanışma çayına katılanlar piyanist Ufuk Emre Çalış' ın parçaları eşliğinde gönüllerince doyasıya eğlenerek güzel bir hafta sonu geçirdiler.



Haber/Fotoğraflar .............................. Sait Üçkılınç / Bandırma Manşet





Vasfi Akçetin
24.12.2012 13:44:25
Bandırma`nın en eski ve köklü eğitim öğretim kurumlarından biri olan 17 Eylül İlkokulu ve Ortaokulu Okul Aile Birliğinin nezih gününe katılan tüm katılımcılara teşekkürlerimi sunuyorum.Bu özel günde yanımızda olan Bandırma Manşet Ailesine de en kalbi teşekkürü bir borç telakki ediyorum.Bu vesile ile okullara katkıda bulunan tüm dostlara saygı ve sevgileimle.Esen kalın.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false