17 Eylül Mahallesi Muhtarı Acar aday olmayı düşünmüyor

17 Eylül Mahallesi Muhtarı Acar aday olmayı düşünmüyor

Bandırma 17 Eylül Mahallesi Muhtarı İrfan Acar, “19 yıldan beri aralıksız muhtarlık görevimi sürdürüyorum. Bu süre içinde Bandırmalı hemşerilerimle çok sıcak ilişkiler içinde oldum.

Bandırma 17 Eylül Mahallesi Muhtarı İrfan Acar, “19 yıldan beri aralıksız muhtarlık görevimi sürdürüyorum. Bu süre içinde Bandırmalı hemşerilerimle çok sıcak ilişkiler içinde oldum. Onlardan hep destek ve anlayış gördüm. Herkese teşekkür borçluyum” dedi.

Yedi ay sonra yapılacak yerel seçimde aday olmayı düşünmediğini vurgulayan Acar, şunları söyledi:

“Bandırma’nın en büyük mahallerinden birinin muhtarıyım. 35 binin üzerinde nüfusumuz var. Son seçimde 12.500 seçmene sahiptik. Bandırma Belediye başkanları bugüne dek mahallemizin kendilerine ilettiğim tüm sorunlarının çözümüyle yakından ilgilendiler. Halen Tolga Tosun’un başkanlığındaki Bandırma Belediyesi’nde, bizimle doğrudan ilgilenen bir ‘Muhtarlar Odası’ bulunuyor. Tüm sorunlarımızı buraya iletiyoruz ve çözümü için ellerinden gelen çabanın harcandığını memnuniyetle görüyoruz.”

Acar, muhtar olarak en büyük şikâyetinin, Posta Müdürlüğü tarafından, evlerinde bulunmayan vatandaşlara gelen tebligatlarının, muhtarlara imza karşılığı bırakılması olduğuna dikkati çekerek, “Biz muhtarlar, Posta Müdürlüğü’nün emrindeki kurumlar değiliz. Posta Müdürlüğü, bu tebligatlar için kendi bünyesinde bir birim kurarak, evlerinde bulunamayan vatandaşların oraya gelerek almalarını sağlamalı” dedi.   ÖNDER BALIKÇI



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı