17 Eylül Şampiyona hazırlanıyor.

17 Eylül Şampiyona hazırlanıyor.

Bandırma 17 Eylül stadı devre arasında önemli değişim geçiriyor.

Bandırma 17 Eylül Stadında güvenlik, yenileme tamirat gibi farklı sebeplerden görülen ihtiyaç nedeniyle sürdürülen tadilat işleri 2. Devreye yetiştirilmek isteniyor.

Protokol ve basın tribünü çevresindeki demir doğramalar yerine, alüminyum korkuluklu, cam ara bölmeli, tuğla duvar örülmesi, Protokol tribünü oturma kapasitesinin 165 kişiye çıkarılması ve koltuklarının değiştirilmesi, Protokol ve basın tribünü ile çıkış merdivenlerinin mermer ile kaplanması, Anons odası ile basın odasının PVC olarak yeniden yapılması, Basın tribünü kapasitesinin 30 kişiye çıkarılması ve masa ve koltuklarının yenilenmesi, Protokol tribünü üzerinde bulunan çatının yenilenmesi, Tribün birleşim noktalarına izolasyon yapılması,  Tribün giriş-çıkış noktalarının üstlerinin kapatılması, Misafir seyirci kale arkası tribün duvarının komple sıvanması ve boyanması. Misafir seyirci kale arkası tribünün duvar üstlerine boydan boya tel örgü çekilmesi. Ambulans-itfaiye giriş kısmındaki kapı ve tel örgünün yenilenmesi. Beş adet yeni oda yapılması. Elektrik trafo köşkü yapılması ve kullanıma açılması. Kömür kazanlı ısıtma sisteminin tamamen kaldırılarak doğalgaz kazanlı ısıtma sistemi kurulması ve işler duruma getirilmesi işlemlerinin bir bölümü tamamlandı, bir bölümü ise tamamlanmak üzere.

Bandırma 17 Eylül stadyumundaki yeni düzenleme çalışmaları tamamlanarak 2. Devreye hazır olarak.

Bandırma İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor müdürü Hüseyin Elüstü, tadilat ve yenileme çalışmalarının bir üst lig konseptinde hazırlandığını, yeni düzenlemeler ile birlikte Bandırmaspor’un lig Şampiyon olarak tamamlaması ile 2015-2016 sezonu için hazır olduklarını söyledi.



Ersel hoşkara
25.12.2014 10:51:21
Şampiyonluğa inanmış bir şehir olduğumuzu söyleyebilmek isterdim ama bandırma, tam olarak bandırmasporun bu kente katabileceği değerlerden yoksun, bilinçli değil ne yazık ki. stada gitmek bile yıllardan beri işkence olmuşken azda olsa maç sırasında konfor sağlayacak iyileştirmeler yapılması tabi ki iyi.

kamil koçyiğit
9.01.2015 11:59:29
Bandırmasporumuzun mabedi 17 eylül stadyumu çalışmalarından dolayı teşekürlerimi sunarım... yani bundan önceki senelerde üst lige çıkmamamızın sebebi bunlarmıydı yani biz bandırmalı olarak 1.lig istiyoruz süper lig istemiyoruz biz bandırmalılara 1.ligi çok görmeyin bu bizim hakkımız olduğuna inanıyorum... saygılar...

  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli