18 Eylül Stadı tarih yazacak...

18 Eylül Stadı tarih yazacak...

Başkan Sarı: ?Kütahyaspor´u yenersek, şampiyon oluruz? Stat, bayraklarla süslenecek

 Erdek Belediye ve Erdekspor Kulübü Başkanı Hüseyin Sarı, ?Pazar günü, kendi evimizde oynayacağımız maçta lider Kütahyaspor´u yenersek, şampiyon olacağımıza inanıyorum? dedi. Geçtiğimiz hafta Kocaçeşmespor maçını zor da olsa 1-0 kazanarak, önemli üç puanla Erdek´e döndüklerini belirten Sarı, şu değerlendirmede bulundu:

?İzmir bölgesi hakemleri, çok kötü bir yönetim gösterdiler. Seyirciden etkilenerek, takdir haklarını sürekli ev sahibi takım için kullandılar. Bu arada, takımımız aleyhine haksız bir penaltı da verdiler. Ancak kalecimiz, penaltıyı kurtardı. Karşılaşmanın hakemi, oyunun kontrolünü kaybetti. Ev sahibi takımdan iki, bizden bir futbolcuya kırmızı kart gösterdi. Kartlarını çok bol ve gereksiz kullandı. Yine de, biraz da şansımızın yardımıyla maçtan 3 puanla ayrıldık. Şimdi, pazar günü, kendi evimizde lider Kütahyaspor´u devirmek istiyoruz. Eğer bu maçı kazanırsak, şampiyon olacağımıza inanıyorum. O zaman takımımıza 3-4 takviye yapabiliriz.?

/resimler/2015-12/17/1011189501163.jpg

STAT BAYRAKLARLA DONATILACAK

Pazar günü, 18 Eylül Stadı´nı bayraklarla donatarak, bir bayram havası yaşatacaklarını, maça davul-zurnanın da geleceğini vurgulayan Sarı, ?Bu maçı çok önemsiyoruz. Tüm Erdeklileri stada gelerek, Erdekspor´a destek vermeye çağırıyorum. Bu genç takım, bugüne dek elde ettiği sonuçlarla bu desteği çoktan hak etti? diye konuştu.

Pazar günü, saat 13.30´da başlayacak Erdekspor-Kütahyaspor maçını Erdeklilerin yanı sıra yöreden gelecek çok kalabalık bir seyirci topluluğunun izlemesi bekleniyor. Önder BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Eylül Stadı tarih yazacak
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı