"19 Mayıs Atatürk´ün doğum günü"

Atatürk´ün ışıklı yolunda yürüyerek ülkemizi bu günlere kadar getirdi.

19 Mayıs ülkenin mutlu, umutlu geleceği için atılan ilk ve en anlamlı adımdır. Mustafa Kemal Atatürk, milletinin bağımsızlığı için yine milletin azmi ve kararlığına inanmış, Samsun´a çıkışıyla tüm ülkeyi karanlıktan aydınlığa çıkaracak hareketi başlatmıştır. Mustafa Kemal Atatürk, vatanımız için giriştiği bu savaşta tüm gücünü millete olan inancından ve güveninden almıştır. Anadolu insanı da bu güveni boşa çıkarmamış, tek yürek olmuş, Mustafa Kemal Atatürk´ün ışıklı yolunda yürüyerek ülkemizi bu günlere kadar getirmiştir. 
Şimdi bizlere düşen görev, Mustafa Kemal Atatürk´ün, doğum günüm dediği, en büyük eseri olarak gördüğü ve bütün ümidim gençliktedir diyerek bıraktığı 19 Mayıs´ı ve Türkiye Cumhuriyetini iç ve dış düşmanlara karşı tek yürek olarak ilelebet korumak, 19 Mayıs ruhu ile ülkemizi uygar medeniyetler seviyesine yükseltmektir.
Bu düşüncelerle başta Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle ve saygıyla anıyor, 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı kutluyorum. 
                                                          Mimar Hüseyin SARI
                                                                                        Erdek Belediye Başkanı
           /resimler/2017-5/18/2110131947321.gif


Anahtar Kelimeler: Mayıs Atatürk doğum günü
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı