"19 Mayıs çağdaş, aydınlık yarınların başlangıcıdır."

Ulu Önder Atatürk´ün önderliğinde başlayan büyük uyanış hareketinin en önemli günüdür 19 Mayıs 1919.

BELEDİYE BAŞKANI DURSUN MİRZA´NIN ?19 MAYIS ATATÜRK´Ü ANMA, GENÇLİK ve SPOR BAYRAMI? KUTLAMA MESAJI

Türkiye Cumhuriyeti´nin kurulmasına uzanan sürecin ilk adımı olan ve 98 yıl önce bugün, Ulu Önder Atatürk´ün önderliğinde başlayan büyük uyanış hareketinin en önemli  günüdür 19 Mayıs 1919.

Bu tarih Türk ulusunun bağımsızlığının ve varlığının korunması amacıyla lâik, demokratik, çağdaş, aydınlık yarınların başlangıcı olmuştur.

Türk ulusunun her yıl coşkuyla kutlanan gurur günlerinden biri olan ve Mustafa Kemal Atatürk´ün Türk gençliğine emanet ettiği 19 MAYIS ATATÜRK´Ü ANMA, GENÇLİK ve SPOR BAYRAMI´nı, en iyi şekilde temsil ederek yaşayacağınıza ve Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarınızı en iyi biçimde yerine getireceğinize inancımız sonsuzdur.

Sizler, ülkemizin ve insanlığın geleceğisiniz. Aydınlık yarınların kurulmasına yönelik tüm çaba ve arayışlarınızda Ulusumuzun desteği ve güveni siz gençlerimizin her zaman yanında olacaktır.

Türk ulusunun aydınlığa kavuşmasını simgeleyen Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı´nı kutluyor, başta Yüce Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşı´nın kahramanlarını saygı ve rahmetle anıyor, tüm ulusumuza esenlikler diliyorum.

                                                                                                 DURSUN MİRZA

                                                                                  BANDIRMA BELEDİYE BAŞKANI

              /resimler/2017-5/18/2111301480137.gif



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli