19 Mayıs`a yetiştirildi

19 Mayıs`a yetiştirildi

19 MAYIS YÜRÜYÜŞÜNÜN START NOKTASI MİGROS KAVŞAĞI DÜZENLEME ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI




Bandırma
Belediyesi ekipleri, kent genelinde sürdürdüğü kavşak düzenleme çalışmalarını ara vermeden tamamlıyor.


Fen İşleri müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yerine getirilen çalışmalar kapsamında Ordu Caddesi ile Hamit Kaplan Caddesi'nin kesiştiği noktada yer alan kavşakta yol yapım ve çevre düzenleme çalışmaları tamamlandı.


Belediye ekiplerinin yerine getirdiği kavşak düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Sedat Pekel,  bu çalışmalarda son aşamaya gelindiğini belirterek bu çalışmaların tamamlanmasıyla hem işlevsel hem de görsel anlamda güzel bir kavşak ortaya çıkacağını sözlerine ekledi. Başkan Pekel, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi.

Pekel: Bu çalışmalarımızın tamamlanmasıyla hem işlevsel hem de görsel anlamda güzel bir kavşak ortaya çıkacak”

Hamit Kaplan'ın Ordu Caddesi ile kesiştiği, aynı zamanda araç trafiğinin çok yoğun olduğu bu noktada ekiplerimiz düzenleme çalışmalarını yerine getiriyor. Bu Kavşağımız özellikle Paşabayır, Paşakonak, Paşakent ve çevresinden gelen vatandaşlarımız sıklıkla kullandığı ve yoğun bir trafik akışının olduğu bir kesişim noktası olması nedeniyle önem taşıyor. Çevre düzenlemesini daha önceden tamamladı. Şu anda da ekiplerimiz asfaltlama çalışmalarını yerine getiriyor. Aynı zamanda ışıklandırma ve peyzaj çalışmalarını yerine getiriyoruz. Bu çalışmalarımızın tamamlanmasıyla hem işlevsel hem de görsel anlamda güzel bir kavşak ortaya çıkacak.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu