1 Mayıs Ekibi Kaza Geçirdi

1 Mayıs Ekibi Kaza Geçirdi

Bandırma`da 1 Mayıs törenlerine katılan kafile kaza geçirdi.

Bandırmada Emek platformu tarafından hazırlanan 1 Mayıs İşçi Bbayramı kutlamalarına katılan Cumhuriyetçi Güçbirliği Balıkesir bağımsız milletvekili adayı Kartal Cemil Demir`in ekibi dönüş yolunda kaza geçirdi.

Türkiye genelinde 29 vilayette bağımsız aday çıkartan Cumhuriyetçi Güçbirliği, Balıkesir`de de etkinliklerini aktif kılmak amacı ile katıldıkları Bandırma Emek Platformu 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamaları sonrası dönüş yolunda kaza geçirdiler.

Kemal Sözer (43) idaresindeki 10 SL 524 plaka sayılı otobüs ile Burhaniye, Balıkesir ve Susurluk`tan toplanarak ellerindeki Türk bayrakları ile Bandırma`ya 1 Mayıs kutlamaları için gelen Cumhuriyetçi güçbirliği ekibi, törenlerin ardından Tüm Otel`de bir basın toplantısı düzenleyerek dönüş yoluna çıktılar.

Bandırma Susurluk karayolu 19. km de Kuşcenneti civarında havanın yağışlı, yolun kaygan olması nedeni ile otobüsün şarampole kayması sonucu meydana gelen kazada 3!ü ağır 18 kişi yaralandı.

Üç ağır yaralıdan, yüzü parçalanan 1 kişi plastik cerrahide, başından yara alan 1 kişi beyin cerrahinde, bel ve ayaklarında kırık bulunan bir kişi de ortopedi servisinde yoğun bakım ve ameliyata alınırken, sürücü Kemal Sözer, kafilede yer alan Kıymet Kılıç, Ünal Gülşen, Engin Aydın, Erdoğan Kılıç, Erdoğan Gökşen, Ömer Tekin Karahasanoğlu, Fatih Yazıcı, Nadir Olcay, Cengiz Ünal, Turgut Şen, Taylan Özcan kaldırıldıkları Bandırma Devlet Hastanesinde ayakta tedavi oldular.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli