1.Amatör Küme`de Manyas hedefine kilitlendi

1.Amatör Küme`de Manyas hedefine kilitlendi

Avşaspor`un Hasanbeyspor`a yenilmesi ardından elini güçlendiren Manyasspor hedefe kilitlendi





Kümenin lideri Manyas evinde 600 Evleri çok rahat bir maç sonunda 5-1 mağlup ederek yoluna kayıpsız devam etti. Tayfunspor ise Gönen'deki maçta Tuzakçıspor'u 11-0 mağlup ederek en farklı skora imza attı.



Hasanbeyspor zorlu Sanayispor deplasmanında ilk yarı kötü bir oyun sergilemesine rağmen ikinci yarı toparlandı ve Anıl‘ın 88. dakikada attığı golle rakibini 1-0 yendi. Kaleci Yıldırım'ın yıldızlaştığı maçta, Hasanbeyspor bu galibiyetle üst üste dördüncü 3 puanını almış oldu. Lider Manyas Belediyespor 600 Evlerspor karşısında farklı skor serisini sürdürdü. Manyas`taki karşılaşmanın ilk yarısı 40. dakikada Ömer`in kaydettiği golle 1-0 Manyas`ın üstünlüğünde tamamlandı. 52'de Erdi ile  skoru 2-0`a taşıyan Manyas, 62'de Emre'nin ayağından bulduğu golle durumu 3-0 yaptı. 78. dakikada 600 Evler Kahraman`ın attığı golle durumu 3-1 yaparken,  78. dakika Ömer,  89. dakikada Erhan'ın bir birinden estetik golleriyle Manyas Belediyespor karşılaşmayı 5-1 kazandı. Bandırma Sanayi Ssahasında karşı karşıya gelen Avşaspor ile Çelikspor`un mücadelesini Çelikspor 3-2 kazanarak Avşa'yı durdurdu. 




Sanayispor büyük umutlarla çıktığı karşılaşmada başarılı bir oyun sergilemesine karşın gol yollarındaki sıkıntısı, son dakika golü ile büyük avantaj kaybetti.



Pazar günü yol yorgunluğuyla çıktığı karşılaşmayı beklemediği şekide kaybeden Avşaspor şampiyonluk yolunda kan kaybetti.



Çelikspor Avşa karşısında son derece başarılı bir performans gösterdi. Çelikspor kazandığı bu karşılaşma ile hem prestij kazandı hemde liğde iddialı ekiplerin korkulu rüyası olduğu mesajını verdi.



600 Evler zorlu Manyas deplasmanından eli boş dönse de oyun temposu
ile ligin kalan bölümünde sürpriz ekip olma noktasında mesaj verdi.



Sarıköyspor takım oyunu oynamanın ısrarlı mükafatını bu hafta Kızıksa karşısında aldığı galibiyet ile kanıtladı.



Ligin başında Manyas`a yenilerek kötü bir çıkış yapan Tayfunspor daha sonra sergilediği disiplin ve takım oyunu ile ligin iddialı ekipleri arasındaki yerini aldı.
Tayfunspor geçtiğimiz yıl burun farkı ile kaybettiği Süper amatör kümeyi bu sezon yakalama noktasında sadece galibiyet değil duruma göre averajında önemini kavradı.
Bu gerekçe sarı lacivertli ekibi pazar günü kardeş Tuzakça karşısında farka götürdü.



Gönen`in yeşil beyazlı ekibi Tuzakçaspor sertlik yanlısı oyunuyla üst üste gördüğü kırmızı kartların bedelini ağır ödedi.
Eksik kalan takımı bir türlü toparlayamayan Tuzakça haklı olarak farklı yenildilerin önünüde alamadı.
Cezaların sonuçlanması Tuzakçaspor`u 2.yarıda yeniden canlandırması bekleniyor.




Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli