1.El Emeği Festivali ilgi gördü

1.El Emeği Festivali ilgi gördü

1. El Emeği Festivali’nin açılışı Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirildi.

Bandırma Kent Konseyi, Bandırma Belediyesi birlikteliğinde düzenlenen 1. El Emeği Festivali’nin açılışı Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirildi.

Kadınların evlerinde ürettikleri ürünleri sergiledikleri festivalin açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Tolga Tosun, covid-19 ile 18 aydır mücadele edildiğini hatırlatarak şunları aktardı:” Herkes çok sıkıldı, çok bunaldı, hem ekonomik olarak zor dönemlerden, hem de psikolojik olarak zor dönemlerden geçtik. Normalleşme ile beraber, tekrardan neşeli, güzel günlerimize kavuşacağız. Bandırma Belediyesi olarak her zaman, üretenden, emekten yana olduk. Özellikle bunu yapanlar kadınlarımız olduğu zaman tam destek vermeye çalıştık. Önümüzdeki dönemlerde kadınlarımıza daha çok destek olacağız. Üreten kadınlarımızın her zaman yanında olacağız. İyi projeler hazırlayan güzel bir kent konseyimiz var. Bizde Bandırma Belediyesi olarak her zaman onların arkasında olacağız. Özellikle bu tarz projelerle sizlerle belediyeyi bir araya getirip, sizlerin yanında olduğumuzu hissettireceğiz. İhtiyaç sahibi kadınlarımıza sahip çıkmak zorundayız” dedi.

Festivalin açılış kurdelesini Belediye Başkanı Tolga Tosun Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat, emeği geçen kadınlar ile birlikte kestiler.

Kadınların evlerinde ürettikleri ürünler Bandırmalılar tarafından ilgi gördü. Ahmet PESEN



Anahtar Kelimeler: . Emeği Festivali gördü
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli