2 milyar dolarlık sektör ihracatına yön veriyorlar

2 milyar dolarlık sektör ihracatına yön veriyorlar

Mermer sektörü CNR Marble Tech´te makine üreticileriyle buluşuyor

Ürettikleri son teknoloji makinalarla 2 milyar dolara ulaşan mermer ihracatına yön veren makina üreticileri, mermer sektörüyle 23 ? 26 Ekim tarihlerinde Türkiye´nin ilk ve tek mermer makinaları, teknolojileri ve ekipmanları fuarı CNR Marble Tech İstanbul´da bir araya geliyor. Yerli ve yabancı 50´nin üzerinde seçkin firmanın son teknoloji mermer makinaları ve ürün gruplarını sergileyeceği fuara yerli ve yabancı binlerce profesyonel alıcının katılımı bekleniyor.

Türkiye´nin ilk ve tek mermer makinaları, teknolojileri ve ekipmanları fuarı CNR Marble Tech İstanbul, 23 ? 26 Ekim tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi´nde sektör profesyonellerini ağırlamaya hazırlanıyor. Mermer ve doğal taş üreticilerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak bir platform niteliği taşıyan CNR Marble Tech İstanbul, CNR Holding kuruluşu Pozitif Fuarcılık ve Doğaltaş Makina ve Teknolojileri Üreticileri Derneği (DOTEK) ile birlikte organize ediliyor. KOSGEB tarafından da desteklenen fuarın binlerce profesyonel alıcıyı ağırlayacak.

/resimler/2019-10/21/1224213007880.jpg

9 ülkeden alım heyetleri geliyor

Mermer üretim teknolojileri ve tasarımlarının birlikte değerlendirilebileceği fuarda son teknoloji ile üretilen mermer makinaları ve sektöre yönelik ürün grupları sergilenecek. Hindistan, Çin, Afganistan, İtalya, İspanya, Brezilya, Tayvan, Güney Kore ve Yunanistan´dan profesyonel alım heyetlerinin katılacağı fuarın mermercilik sektörünün 2 milyar dolara ulaşan global ticaretine de öncülük etmesi bekleniyor. Türkiye´nin dünya mermercilik sektöründeki saygınlığını iki kat artıracak olan fuar, ayrıca yeni iş bağlantılarına da sahne olacak.

/resimler/2019-10/21/1225182540227.jpg

120´yi aşkın ülkeye makine ihraç ediliyor

Sektöre öncülük eden yerli ve yabancı 50´nin üzerinde seçkin firmanın son teknolojik ürünlerini sergileyeceği CNR Marble Tech İstanbul, 120´yi aşkın ülkeye yaklaşık 14 milyon dolarlık makine ihraç eden üreticilerin global pazarlardaki gücünü arttıracak. Hindistan, Çin, Afganistan, İtalya, İspanya, Brezilya, Tayvan, Güney Kore ve Yunanistan´dan profesyonel alım heyetleri de katılacağı fuarda, makina üreticilerinin de hedef pazarları arasında olan İran, Fas, Tunus, Cezayir, Mısır, Makedonya, Filistin, İsrail, Ürdün, Irak, Mısır, Libya, Suriye, Lübnan, Almanya, Bulgaristan, Rusya, İngiltere ve Fransa´dan binlerce yabancı profesyonel alıcı ağırlanacak.

/resimler/2019-10/21/1225391448764.jpg



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli