20 Mayıs Dünya Arı Günü

20 Mayıs Dünya Arı Günü

?Arıyı Unutma? Kampanyası ile Arıların Önemine Dikkat Çekiyor

Türkiye´nin lider bal markası Balparmak, 20 Mayıs Dünya Arı Günü´nü ?Arıyı Unutma? kampanyası ile kutluyor. Arıların insan yaşamı ve doğa için önemine dikkat çekmek için hayata geçirilen kampanya kapsamında Balparmak, Aromaterapist ve İyi Yaşam Koçu Ayşe Tolga´nın bir arıyı seslendirdiği farkındalık videosunu sosyal medya hesaplarından yayına aldı. Balparmak, videonun sosyal medya kullanıcıları tarafından aldığı her beğeni ve paylaşım için TEMA Vakfı´na bağışta bulunacak.

/resimler/2018-5/19/1324505214202.jpg

Türkiye´nin dört bir yanında verdiği arıcılık eğitimleri ve sürdürülebilirlik odaklı çalışmalarıyla kaliteli bal üretimini destekleyen Balparmak, 20 Mayıs Dünya Arı Günü´nü ?Arıyı Unutma? kampanyasıyla kutluyor. Arıların doğa ve insan yaşamına katkısına dikkat çekmek ve bu konuda toplumda farkındalık yaratmak amacıyla 2 yıldır devam eden kampanya kapsamında bu yıl TEMA Vakfı ile işbirliği yapan Balparmak, arılarla ilgili sosyal medyada paylaştığı videoyu her beğenen ve paylaşan kullanıcılar için TEMA Vakfı´na bağışta bulunacak. Arıların ekosistemimiz için önemini vurgulayan videoda arıyı ise Ayşe Tolga seslendiriyor.

/resimler/2018-5/19/1325073183279.jpg

?Arı ekosistemimizin devamlılığı için çok önemli bir değer?

Arıların, doğanın en çok çalışan ve üreten canlıları olduğunu söyleyen Balparmak Pazarlama Direktörü Dr. Pınar Nokay ?Arıyı Unutma? kampanyası ile ilgili şunları söyledi;

?Kurulduğumuz günden bu yana sosyal sorumluluğunun bilincinde bir marka olarak hareket ediyor, gerek sektörümüzün gelişimi gerekse de toplumumuzun yaşam kalitesinin artırılması yönünde birçok önemli projeyi hayata geçiriyoruz. Düzenlediğimiz uygulamalı eğitim programlarıyla ülkemizde arıcılığın geliştirilmesine ve kaliteli bal elde edilmesine destek oluyoruz. Bugüne kadar arıcı eğitimlerimizi Adana´dan Sakarya´ya, Mersin´den İzmir´e kadar pek çok ilde gerçekleştirdik. Liderliğini üstlendiğimiz bal sektörünün çıtasını yükseltmeyi sorumluluklarımız arasında gördüğümüz için paydaşlarımız olarak gördüğümüz arıcıların yanı sıra tüketicilerin bu konuda bilinçli olması da çok önemli. Bu yüzden 20 Mayıs Dünya Arı Günü için TEMA Vakfı ile işbirliği içinde düzenlediğimiz ?Arıyı Unutma´ kampanyamız ile bu yıl toplumumuzda bu farkındalığı daha üst seviyeye çıkarma hedefindeyiz. Sosyal medya artık hayatımızın bir parçası. Videomuzu herkes izlesin, paylaşsın. Bilen bilmeyene anlatsın. Pencere önüne arıların sevdiği bitkileri eksin. Hep birlikte sorunun değil çözümün bir parçası olalım.?

/resimler/2018-5/19/1325294277540.jpg



Anahtar Kelimeler: Mayıs Dünya Günü
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli