23 Nisan Kutlaması

23 Nisan Kutlaması

Sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında kutlayamayacakları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını bir bir gün önce kutladılar.

Hafta sonuları uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması kapsamına 23 Nisan Cuma günün'de eklenmesi ile zorunluluk 23-24-25 Nisan günleri ile genişletirlirken 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramıda bu kapsam içinde kalması bazı siyasi parti teşkilatları ile bazı sivil toplum ötgütleri'nin kutlamaları bir gün öne almalarına neden oldu.

Bugün saat 15.oo te gerçekleşen törende Siyasi Partilerden CHP,  DEVA ve GELECEK Partileri yanı sıra Atatürkçü Düşünce Derneği "ADD", Çağdaş yaşamı destekleme derneği,"ÇYDD", Eğitim ve İşgörenleri Sendikası "Eğitim-İş", Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası "Eğitim-Sen" anıt'a çelenk sunumunda bulundular.

Anıt'a çelenklerin sunumu ardından saygı duruşu ve istiklal marşı'nın okunması ardından Eğitim-Sen Başkanı Erdal Doğru, ADD Başkanı Serdar Polat, CHP İlçe Başkanı Dr. Selim Panç ve son olarak Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun 23 Nisan'ın özüne hitap eden konuşmada bulundular.

CHP'den çocuklara kitap ve boya armağanı

CHP ilçe Başkanlığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 101 yılı anısına çocuklara okuma kitabı, kalem ve boya armağanında bulundu.



Anahtar Kelimeler: Nisan Kutlaması
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı