23 Nisan Resim yarışması sonuçlandı.

23 Nisan Resim yarışması sonuçlandı.

Deva Bandırma ilçe Başkanlınca düzenlenen “Pandemide özlediğimiz doğa” konulu resim yarışması sonuçlandı.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Bandırma ilçe başkanlığı zorunlu sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında geçirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile hazırladığı resim yarışması ile çocuklara dokundu.

DEVA Bandırma ilçe başkanlığı tarafından zengin armağanlar içeren “Pandemide özlediğimiz doğa” konulu resim yarışmasına yurdun dört bir tarafından katılım sağlandı.

DEVA Bandırma İlçe Başkanı Dr. Ayşegül Özdemir, “Pandemi sürecinde yaşanan kısıtlamalar özellikle okula gidemeyen çocuklar üzerinde büyük etkisi oldu. Bahar’ında gelmesi ile birlikte 2 kez 23 Nisan coşkusunu yaşayamayan çocuklarımızı bir etkinlikle yaşatalım istedik, ‘Pandemide özlediğiniz doğa’ konulu yarışmamız büyük ilgi gördü.” Diyerek katkı ve katılımda bulunan tüm öğrencilere teşekkür etti.

DEVA Bandırma ilçe Başkanlığı tarafından düzenlenen resim yarışmasında İdil Su Cohaz 1, Elif Cura 2, Ecrin Elmaz Bicici ise 3. Oldular.

Ödüllerini Başkan Dr. Ayşegül Özdemir’in elinden alan çocukların mutlulukları gözlerinden okunurken, yarışmaya katılıp dereceye giremeyen çocuklara da çeşitli armağanlar verildi.



Anahtar Kelimeler: Nisan Resim yarışması sonuçlandı.
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı