24 Kasım´a özel

24 Kasım´a özel

Öğretmenlerden 24 Kasım´a özel ?Dizelerden kalbe? şiir dinletisi

Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görevli bazı okul yöneticisi ve öğretmenlerden oluşan bir grup 24 Kasım Öğretmenler günü anısına düzenledikleri ?Dizelerden kalbe? şiir dinletisi Barış Manço Kültür merkezinde gerçekleşti.

İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil, Bandırma Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Hüseyin Elüstü, Erdek Gençlik Hizmetleri Spor ilçe Müdürü Erdem Eren, Vergi Dairesi Müdürü Abdullah Kaya, Bandırma İŞKUR Müdürü Emrullah Narin, Okul müdürleri ve salonu dolduran sanat ve şiir dostları son derece nitelikli bir program içeriği izleme fırsatı buldu.

Barış Manço´daki etkinlikte İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, güne özel kutlamaların değil, gerçek sevginin 365 gün paylaşılan sevgi ile birlik ve bütünlüğün daim kılınması gerektiğini vurgulayarak birde öğretmeni için yazdığı şiirini okuldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil´in de şiir okuduğu 24 Kasım Öğretmenler gününe özel ?Dizelerden kalbe? isimli şiir dinletisi ardından Melih Çınar sergi salonunda hazırlanan resim sergisinin açılışı ve ziyareti yapıldı.

Resim sergisinde 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısı ile düzenlenen resim yarışmasında ilk, orta ve liseler bazında yapılan değerlendirme sonucu dereceye giren eserler sergilendi.

/resimler/2017-11/23/2352425539175.jpg



SİNEM EMİNE YAVUZ
26.11.2017 12:36:39
Şirin Yurtalan öğretmenim ,insanların hayatlarında öğretmenleri herzaman çok önemlidir, ama siz benim hayatımı değiştiren yön veren bir insansınız .Bir çocuğun en büyük şansı ailesi ve öğretmenidir. Siz benim en büyük şansımsınız .Bandırma haberlerinde tesadüfen resminizi gördüm.youtube dan dinledim Dinletide sizi görmek sesinizi duymak beni çok mutlu etti.Ellerinizden öpüyorum Melek öğretmenim.

Anahtar Kelimeler: Kasım özel
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli