26 Ekim`de Denizli`ye gidiyorlar.

26 Ekim`de Denizli`ye gidiyorlar.

Küçükler-Yıldızlar Kulüpler Bölgesel Kros Ligi 1.Kademe yarışmaları sona erdi. 18 Eylül Orta Okulu'ndan Edanur KARADUMAN ve Umut DEMİR isimli öğrenci ile; Kapıdağ Anadolu ve Meslek Lisesi öğrencilerinden Rümeysa ÖZTÜRK ve Görkem HASIRCI takım arkadaşları

Yeni yeteneklerin Türk Atletizmine kazandırılması amacıyla düzenlenen Küçükler ve Yıldızlar Kulüpler Bölgesel Kros Ligi’nin 1. Kademe yarışları 12.10.2014 tarihinde tamamlandı.

Küçükler-Yıldızlar Kulüpler Bölgesel Kros Ligi 1.Kademe yarışmaları sona erdi.  

Küçük kızlarda 407, yıldız kızlarda 186 sporcu kayıt yaptırırken, küçük erkeklerde 480,  yıldız erkeklerde 284 sporcu olmak üzere toplamda 1357 sporcu, takım kızlarda; 151, erkeklerde; 204 toplam 355  takım  katılımı ile organize edilen Küçükler-Yıldızlar Kulüpler Bölgesel Ligi  1. kademe yarışmaları, Marmara Bölgesi, Ege Bölgesi, Akdeniz Bölgesi, İç Anadolu Bölgesi, Batı Karadeniz ve Doğu Karadeniz Bölgelerinde yapılan yarışlarla sona erdi.

Balıkesir Büyükşehir Spor Kulübü ve Balıkesir Gençlik Spor Kulübü bünyesinde; Erdek ilçesinden 18 Eylül Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni ve Milli Takım Antrenörü Niyazi GÜLHAN eşliğinde yarışmaya katılan 18 Eylül Orta Okulu’ndan Edanur KARADUMAN ve Umut DEMİR isimli öğrenci ile; Kapıdağ Anadolu ve Meslek Lisesi öğrencilerinden Rümeysa ÖZTÜRK ve Görkem HASIRCI takım arkadaşları ile birlikte büyük bir mücadele göstermişlerdir.

Erkek takımının 3.’lük kupası kazandığı yarışmada kızlarda iyi derece yaparak 26 Ekim’de Pamukkale/Denizli’de yapılacak olan 2. Kademe yarışlarına gideceklerdir.

Niyazi GÜLHAN yaptığı açıklamada sporcuları ile büyük bir özveride bulunduklarını, her anı her yeri değerlendirerek antrenman yaptıklarını dile getirdi. Çocuklara güzel bir gelecek hazırlamak için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Çocukların çoğu beden eğitimi öğretmeni olmak istiyor. Amacım onları hem iyi ve ahlaklı bir sporcu, hem de iyi bir beden eğitimi öğretmeni yapmak. Onların spor hayatı kadar benim için dersleri de önemli. Desrlerini de yakından takip ediyorum. Bu konuda 18 Eylül Ortaokulu ile Kapıdağ Anadolu ve Meslek Lisesi öğretmenleri ve idarecileri çocuklarımız için ellerinden gelen özveriyi gösteriyor. Bu konuda da kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum. Önümüzde çok sayıda yarışma var. Bizden dua ve desteklerini esirgemeyen herkese de ayrıca teşekkür ederim.

 



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli