2 Market, bir motor kundaklandı

2 Market, bir motor kundaklandı

Tüm önlemlere rağmen önlenemeyen uyuşturucu müptelaları, yaşamsal düzeni tehdit ediyor

Akşam Çınarlı mahallesi 65 sokak numara 65 te ve bir üst cadde olan Adalet Caddesi numara 63 faaliyet gösteren iki ŞOK market işletmeci kundaklanarak yakıldı.

Can Ç. isimli psikopat tarafından teksas benzetmesinde bulunduğu Çınarlı Mahaşşesinde, Polis merkezine sadece 50 mt mesafede gerçekleştirilen kundaklama, uyuşturucu kullanımında gelinen noktasının göstergesi oldu.

2 ŞOK markez işletmeci ile bir motorsikleti kundaklayarak yakan psikopat'ın gece yarısından sonra saat 02.oo sularında gerçekleştirdiği eylem kamera kayıtlarına girdi. Mahalle sakinleri ve itfaiye ekiplerinin çabası ile her iki kundaklama söndürülürken Çınarlı 65 sokaktaki marketin bitişiğinde bulunan Narlı Park evleri 68, site girişinde başlayan yangın, kapı önünde park halinde bulunan bir motorsiklet'in yanmasına neden oldu.

Yaklaşık aynı saatlerde gerçekleşenikinci kundaklamada ise Adalet caddesi üzerinde 63 numarada  bulunan başka bir şok markette hasar bir hayli büyük oldu.

Kırdığı camdan içeriye girip sigara aldığı öğrenilen Can Ç. her iki olaydan sonra polis tarafından yakalanarak çıkartıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Çınarlı Çağdaş Gençlik Derneği Başkanı Eyüp Demirezen, yaşanan olumsuzluğun gelinen noktadaki yaşamsal kaygıyı bir kez daha gündeme getirerek, "Önceki günlerde bu anlamda altarnetif projeler üretme adına Valilikte bir araya geldik, Sayın valimiz konu ile ilgili daire müdürlerinin önünde gerçekleştirdiği çözüm noktasındaki beklentileri ne yazıkki umutsuzlukla noktalandı." dedi.

Çınarlı Mahallesi, 65 sokak'ta Polis merkezine sadece 50 mt mesafede bulunan Narlı park evleri site altında bulunan ŞOK market kundaklanmak isterken, alevler site girişini hedef aldı. Site girişi ve site önündeki motor yandı.

Kundakçı Can Ç. 65 sokak'ta başarılı olmadığı kundaklamada, Adalet caddesi numara 63 te bulunan başka bir ŞOK marketi kundaklayarak başarılı oldu.



Apartman sakini
29.07.2021 00:31:45
Olan biz apartman sakinlerine oldu o alevlerin içinde olan bizdik bizim psikolojimiz de bozuldu biz ne yapalım şimdi tekrar gelip yakarsa diye yatamıyorum uyuya mıyorum öyle lerini. Salmaları hata bence bugün bize yarın gider başka sının canını yakar böylesi

Anahtar Kelimeler: Market motor kundaklandı
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı