2.Amatörde tarih belli oldu.

2.Amatörde tarih belli oldu.

7 Takımın yer aldığı 2. Amatör kümenin başlama tarihi belli oldu.

2017-2018 futbol sezonu 2. Amatör Lig´de gruplar ve maçların başlama tarihleri belirlendi.

2. Amatör küme Marmara gruplarında lig 18 Şubat 2018 Pazar günü başlayacak.

7 takımın yer aldığı Marmara grubunda Ocaklarspor, Çınarlıgücü, Bostancıspor, Misakçaspor, Üzümlüspor, Edincikspor, Tuzakçıspor yer aldı.

Grupta yer almayan takımlar içinde ise ise Avşaspor´dan sonra bu sezonda Çelikspor ile  Havutçaspor´un ligde yer almadığı görüldü.

/resimler/2018-1/25/0008491444090.jpg

                 Futbol hata kabul etmiyor

Mevsimlik çiçek gibi sadece geçtiğimiz sezona endeskli kadro kurup, yükselmeyi hedefleyen bir sonraki sezon için öngördüğü antarnetif bir kadrosu olmayan Çelikspor 2016-2017 futbol sozonunda şampiyonluğu son anda Gündoğan Çeltikspor´a kaptırması ardından tarihi sarı-kırmızılı ekip ile işi biten oyuncular takımı terk ederek kendilerine giyecek başka forma bulmuşlardı.

Kendilerini eleştiren Basın´a poz vermeyen "FUTBOLCU!.." dostlarımız bugün başka forma altında spor egolarını tatmin ediyor ancak 2017-2018 sezonu için belirlenen gruplar içinde Çelikspor diye bir kulüp yok...

İşte bizimde anlatmak istediğimiz tam olarak bu idi... Kendileri kadrosunda yer alacak bir takım bulamasalar da şimdilerde revaçta olan Masterler & Veteranlar TMVFL Futbol Ligi takımlarında parayı bastırmak sureti ile yer alınabiliyor.

Masterler & Veteranlar TMVFL Futbol Liginde herkese yer var. Ya Çelikspor´un durumu.

Adı Bandırma´nın futbol tarihine altın harflerle yazılan ve forması altında yetişen birçok oyuncu futbolda önemli yerlere gelmiş efsane Çelikspor 2017-2018 futbol sezonunda sadece meyhane statüsünde hizmet verecek!...

/resimler/2018-1/25/0028345842266.jpg

 Tebrikler Havutça Başakspor siz elininden geleni yaptınız.

 Size devam etme şansını vereyen seçtikleriniz utansın...

Havutça Başakspor kendi olanakları ile ligde mücadele eden nadir kulüplerden birisi idi.

Büyükşehir statüsü ile köyden mahalleye dönüşen Havutça´da imkan ve olanaklar ancak bu sezona kadar yetti.

Gönen Belediyesinde 15 yıllık Başkanlık yetki ve selahiyetini 15 yıl önce görev alan dönemin seçilmişlerine fatura etmekten öte icraat´i olmayan Hüseyin Yakar verdiği sözleri uygulamaya geçirmeyince Havutça Başakspor´da futbol tarihinin tozlu rafların arasında yerini aldı. 

Gönen Gençliğini içki-kumar-uyuşturucu batağından yeşil sahalara çekme anlamında büyük fedakarlık ile takım çıkartan Hasanbey, Gündoğan, Sarıköy, Tuzakça, Bostancı, Üzümlü, Paşaçiftlik iktidaları oynuyor. Havutça Başakspor´da krampon koptu-forma yırtıldı-top patladı...



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli