3 kişiyi öldürüp intihar etti.

3 kişiyi öldürüp intihar etti.

Antalya´da yaşanan kanlı baskın olayında Bandırmalı gıda mühendisi hayatını kaybetti.

Antalya Konyaaltında bulunan Zümrüt Restaurant´ta çalışan kurye-garson Serhat Korkmaz restorandaki işinden çıkarıldığı gerekçesi ile elindeki hırkasına sarıp sakladığı pompalı tüfek ile döndüğü işyerinde katliam yaptı.

/resimler/2017-12/23/0236499301320.jpg

Çılgın garson kurye önce Zümrüt Restoran sahibi Gani Kocabaş´ı kafasına ateş ederek öldürdü.

Serhat Korkmaz, işyeri sahibini öldürdükten sonra restoranın mutfağına yönelerek bu bölümünde çalışan Şenol Öztaş´ı öldürdü.

Aynı yerde cinayeti gören işyeri gıda mühendisi Bandırmalı Gizem Atik Ege (30)´in akıbeti de farklı olmadı. İşlediği katliam sonrası intihar ederek işyerini kan gölüne çeviren çılgın kurye-garson´un katliamı ardından hayatlarını kaybeden Gizem Atik Ege, Şenol Öztaş ve işyeri sahibi Gani Kocabaş´ın cenazeleri olay yeri inceleme ve savcılık soruşturması ardından Antalya devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

/resimler/2017-12/23/0226074441137.jpg

Patronu ve 2 çalışanı pompalı tüfekle öldürüp, aynı silahla intihar eden Saddam lakaplı kurye-garson Serhat Korkmaz´ın 6 yıl önce Muş´ta terör örgütüne üyelikten hakkında işlem yapıldığı belirlendi.

Bandırmalıların yakından tanıdığı sevgi yolu Saray Kuruyemişçisi Sadun Atik´in kızı olan gıda mühendisi bir çocuk annesi Gizem Atik Ege (30)nin cenazesi 24 Aralık Pazar günü öğle namazına müteakiben Haydar Çavuş Camiinde kılınacak cenaze namazı ardından ebedi istirahatgahına defnedilecek.



Anahtar Kelimeler: kişiyi öldürüp intihar etti
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli