3 KİTAP BİR ARADA

3 KİTAP BİR ARADA

Bandırma Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.

Bandırma Belediyesi, Kültür Yayınları adı altında okuyucularla buluşan 3 kitap için tanıtım ve imza günü düzenleniyor. Bandırma da Sporun Nefesi, Bir Köyün Hikayesi DUTLİMAN ve Ateş Parçası kitaplarının Tanıtım ve İmza Günü 28 Mart Perşembe Günü saat:17.00 de Belediye Nikah Salonunda düzenlenecek oturumla gerçekleştirilecektir. Tüm kitapseverlerimiz Tanıtım ve İmza Gününe davetlidir?

TANITIMI VE İMZA GÜNÜ GERÇEKLEŞTİRİLECEK KİTAPLAR

1-?BANDIRMA´DA Sporun Nefesi ?  Araştırmacı gazeteci, yazar Önder Balıkçı ve Ahmet Pesen´in kaleme aldığı kitap, Bandırma da sporun Cumhuriyetin ilk yıllarından günümüze gelişimini ve dikkatimiz çekecek birçok anektod barındırıyor.

2- ?BİR KÖYÜN HİKAYESİ DUTLİMAN? Ersoy Aydoğan tarafından kaleme alınan kitap, Balkan Mübadelesi ve Dutliman tarihine ışık tutuyor.

3- ?ATEŞ PARÇASI? İlk olarak Pakize Başaran tarafından 1951 yılında Benim Doktorum adında okuyucuyla buluşan roman Bandırma Belediyesi tarafından yeniden basılarak ? Ateş Parçası? ismiyle raflardaki yerini aldı.

Kitaplar ve Yazarlar hakkında merak edilenler için 28 Mart Perşembe günü saat:17.00 de Belediye Nikâh Salonunda buluşuyoruz.



Anahtar Kelimeler: KİTAP ARADA
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli