30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.

30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.

BELEDİYE BAŞKANI AV. TOLGA TOSUN´UN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJ

Milletimizin ebedi Başkomutanı, çağdaş Cumhuriyetimizin kurucusu, aydınlık yarınlarımızın ışığı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, 19 Mayıs 1919´da Samsun´a, bu kentin adını taşıyan Bandırma Vapuruyla ulaşmış ve o günden itibaren tarihin gördüğü en büyük destan olan Kurtuluş Savaşımız başlamıştır.

Gözünü bu cennet vatan topraklarına ve hürriyetimize diken emperyalizm, Türk´ün kararlılığı ve büyük önder Atatürk´ün eşsiz dehası sayesinde, 30 Ağustos 1922´de Dumlupınar´da Büyük Taarruzla sonsuza dek kovulmuştur.

Ezilen, sömürülen milletlere ilham kaynağı olan bu zaferde var olan inanç, azim, kararlılık, birlik ve beraberlik ruhuna bugün de büyük ihtiyaç duyuyoruz.

Bizler Türkiye Cumhuriyeti´nin yurttaşları olarak en önemli ve vazgeçilemez görevimiz, bağımsızlığımızı, özgürlüğümüzü, laik Cumhuriyetimizi ve sosyal hukuk devletini savunmak, korumak ve sonsuza kadar yaşatmak olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize uzun ve sağlıklı bir hayat diliyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli